Kétmilliójába került a 444-nek, hogy hazudott

Soros György házi lapja megpróbálta lejáratni Kálomista Gábor producert, aki meg ezt nem hagyta annyiban.

2017. november 14. 17:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Támad a Soros-hálózat Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom festékkel dobálta meg és firkálta össze az Állami Számvevőszék épületét. Bár csak néhányan voltak, az ÁSZ szerint így is több százezer forintos kár keletkezett...
Kivonul a Fidesz, ha Szél Bernadett elmegy a nemzetbiztonsági ülésre Azért, mert Soros György embere.
Szél Bernadett a migráció és Soros György szolgálatában Az LMP-társelnök már a bevándorlási válság kezdetén együtt tüntetett a Soros-szervezetekkel, és ellenezte a kerítést.
Nyárra készül el a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés Mint az korábban megírtuk, Magyarországon végzett terepmunkát Judith Sargentini, aki elvenné hazánk szavazati jogát. A képviselőt Soros György egyik megbízható szövetségesének tartják az Európai Parla...
Hollik: Soros-ellenes akciócsomagra van szükség A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint nem engedhet a kormány a folyamatos nyomásnak, amit Soros György és az általa pénzelt szervezetek gyakorolnak hazánkra.
Soros-szervezet: "ne mondjuk a drogosokra, hogy drogfüggők" Érdekes javaslattal rukkolt elő a Soros György alapítványa által támogatott egyik szervezet: szerintük nem kellene drogfüggőknek nevezni a drogfüggőket, mert ez stigmatizálja őket.

Idén is ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese, aki a hazánkat elítélő Soros-jelentés készítője is, Magyarországra érkezett.
Hazánkba érkezik a politikus, aki elvenné Magyarország szavazati jogát Soros György egyik megbízható szövetségese, a hazánkról szóló brüsszeli jelentés felelőse, Judith Sargentini kedden Magyarországra érkezik.
Orbán a civil szervezetekről: Itt nem véleményszabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem Arról viszont, hogy Soros György ellen uszítanak plakátokon, a kormányfő azt mondta a Bildnek: Ez egy nyílt vita, ami éppen a sajtószabadság bizonyítéka.
Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát Az egykori demokratikus ellenzék egyik hangadója már Nagy Imréék újratemetésekor rájött, hogy tévedés volt Soros György pártfogásába ajánlani a jelenlegi miniszterelnököt. HVG-portré.
110 éves korában elhunyt Brandeisz Elza, Világ Igaza címmel kitüntetett mozgásművész Brandeisz Elza és családja bújtatta Soros György édesanyját a holokauszt idején.
Soros már akkor megírta a tervét, amikor Orbán összeállt Torgyánnal Miért érezte magát egy hatalmas emésztőcsatornának Soros György? Mikor látta meg, hogy válságban van a globális kapitalizmus? Mióta gondolja azt, hogy a megoldás a nyílt társadalom? A kormány nemrég ...