A leggazdagabb egy százaléknak több pénze van, mint a világ szegényebbik felének

Ők azok, akik unalmukban azt sem tudják, mihez kezdjenek azzal a rengeteg pénzzel, ami a számlájukon pihen.

2017. november 14. 19:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Általános iskolában lövöldöztek kaliforniában három halott A fegyveres reggel nyolc óra körül nyitott tüzet az iskolában tartózkodókra.
Baleset miatt lezárták az 51-es utat Dunavarsánynál Teljes útlezárás mellett folyik a műszaki mentés Dunavarsánynál az 51-es úton, ahol összeütközött két személyautó és egy kisteherautó.
Bemutatom a töredezettségmentesített zebrát
Hányós vírus miatt a halálba gyógyszerezte magát két nő Kambodzsában nyaralt a brit és kanadai nő, de egy fertőzésre túl kemény gyógyszerezéssel válaszoltak.
Egy héten keresztül kókuszolajjal fehérítette a fogát - Képeken az eredmény Részletesen elmesélte, és meg is mutatta, mit tapasztalt.
A BKV is megszólalt a pótsofőrökről A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége megerősítette, hogy a BKV úgynevezett besegítői foglalkoztatás keretében más munkakörökből irányít át pótsofőröket, akik enyhíthetik a járművezetők hiányát a metrópótlás idején. Gulyás Attila, a szervezet elnöke hozzátette: továbbra is mintegy 250 sofőr hiányzik a társaságnál.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.