Jövő karácsonyra már hidzsábos Barbie-t is vásárolhatunk

2017. november 14. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
G kosaras mellekkel lepte meg magát 18. születésnapjára a prágai élő Barbie Persze ez még csak a kezdet, a jövőben még több műtétnek akarja alávetni magát. Az átalakulását pedig a szülei készségesen finanszírozzák.
Barbie baba tanítja programozni a kislányokat Azt is megtudhatják a gyerekek, mit csinál egy asztronauta, vagy mérnök.
A Piramis - 40. adás 1. rész A Piramis adásában Heni és Barbi valamint Krisztián és Tamás próbálta kifosztani A Piramist. Az első fordulóban csipkelődésből nem volt hiány, hiszen mindkét páros győzni érkezett a játékba.
Jön a Tomb Raider Barbie Ha azt hitted, hogy Barbie képtelen lenne túlélni egy szigeten, ahol állig felfegyverzett fosztogatók várják minden sarkon, akkor gondold át újra.
45 milliót költött arra, hogy Barbie-nak nézhessen ki Naponta két órán át sminkel.
Kisbabával bővül az Áll az alku családja Barbi személyében új játékos érkezett az Áll az alkuba. Neki köszönhetően áprilisra egy kisbabával is bővül a csapat!

Palvin Barbi mindent megmutat - Ezek az eddigi legszexibb fotói Még sosem láttuk ilyennek. Már senki nem nevezheti kislánynak, az biztos.
Újra hódítanak Palvin Barbi husijai - fotók Tarol az interneten Palvin Barbi Bahamákon készült fürdőruhás fotósorozata. A modellt immáron harmadik éve kapja lencsevégre a Sports Illustrated. A lap tavalyi képeinek is nagy visszhangja volt, ugya...
Thaiföldön eltűntek Orosz Barbi gátlásai Elképesztő helyeken járt nemrég Orosz Barbara. A gyönyörű műsorvezetőnőt Thaiföldön kis híján eltaposta egy elefánt. Kalandjairól a Borsnak mesélt.
Ripost 41. adás - 2018.02.11. Kiderült Balássy Bettyék babájának neme/Kocsis Dénes eljegyzésre készül/Szupermodellekkel pózolt együtt Palvin Barbi és Mihalik Enikő/Több mint 28 milliót nyert Tamás és Zoli A Piramis játékosaként/Pi...
Optitz Barbi új daláról, és 2018-as terveiről is mesélt A GLAMOUR 2 Szék újabb részében az énekesnővel beszélgettünk
Ilyen, amikor Palvin Barbi saját tervezésű fürdőruhában szexizik - fotók Úgy tűnik, Barbi is beállt azon modellek - illetve egyéb celebek: énekesnők, színészek, satöbbi - sorába, akik igyekeznek megmutatni: több van bennük, mint amit eddig sejteni lehetett. Nos, Palvin Bar...