Megyeri Csilla párja átengedte az amulettet Kulcsár Edináéknak

Nagy harcot vívott Csuti és Molnár Zsolt, akinek annyira kidörzsölte a lábát a rúd, hogy inkább feladta a játékot, így Kulcsár Edináék szerezték meg az amulettet.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megyeri Csilla ˝tanár nénis˝ szettben is eszméletlenül csinos Megyeri Csilla a közösségi oldalára előszeretettel posztol képeket szettjeiről. Ha kíváncsi vagy, hogyan fest a ˝szigorú˝, de elképesztően csinos összeállításban, akkor kattints!
Megyeri Csillának olyan céljai vannak, hogy csak megdöbbenni lehet rajta Megyeri Csilla hosszasan mesélt a Berki Krisztiánhoz köthető internetes hírportálnak a rövid- illetve hosszú távú terveiről. A rusnyázó celeb elárulta például, hogy egyelőre nem szeretne gyereket váll...
Kulcsár Edina és Csuti évfordulót ünnepeltek! Már két éve dúl a szerelem az egykori szépségkirálynő, és szerelme Szabó András Csuti között. 
Ott lesz-e Szél Bernadett? Hát Orbán? Molnár Zsolt: várjuk a miniszterelnököt is a bizottsági ülésre.

Hír: Orbánnak sürgősen tisztáznia kell magát Egyenes beszédre szólította fel Orbán Viktort az 1300 menekült titkolt befogadása ügyében és az állítólagos Soros-tervvel kapcsolatban is Molnár Zsolt hétfőn Debrecenben.
"Soros-terv": az MSZP a nemzetbiztonsági bizottságba hívná Orbánt Molnár Zsolt kiderítené, hogy hazugságokkal traktálta-e a kormány a magyar közéletet.
Ilyen gyönyörű menyasszony Kulcsár Edina Az ex-szépségkirálynő meseszép esküvői ruhában pózolt az Instáján - ráadásul nem is egyedül, hanem szerelme, Csuti oldalán.
Kulcsár Edina: Csuti azt üzente, hogy fogynom kell Imádja, hogy párja ennyire figyel rá.