Befejezte 12 napos ázsiai körútját az amerikai elnök

Donald Trump amerikai elnök azt tanácsolta a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) tagországainak manilai csúcstalálkozójukon, hogy maguk döntsenek a sorsukról, és ne legyenek csatlósai semelyik hatalomnak. Keddi hazautazása előtt Trump azt írta a Twitter-profilján, hogy sok jó barátra tett szert, és jó oka van remélni: ezután kölcsönösen előnyös lesz az Egyesült Államok és ázsiai partnerei közötti kereskedelem.

2017. november 14. 20:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump támogatja a fegyvervásárlás szigorításáról szóló törvényjavaslatot Az Egyesült Államokban törvényjavaslat készül a fegyvervásárlás szigorításáról, Donald Trump elnök is támogatja.
Trump: az oroszok röhögnek a markukba Donald Trump amerikai elnök szerint, ha az oroszok célja az volt, hogy bizalmatlanságot és zavart keltsenek az amerikaiak között, akkor most röhöghetnek a markukba.
Oktatták a feltalálókat Az ESPN szakírói 24:14 arányban a nemzetközi csapat győzelmére tippeltek az Egyesült Államok ellen a 67. NBA All-Star hétvége nyitó műsorszámában.
Miért sikítja annyi nő a hálóban, hogy vörös, Donald Trump vagy ananász? A napokban került moziba az újabb kötözős eposz, A szabadság ötven árnyalata. A mozi - illetve a hozzá kapcsolódó könyv-trilógia - egyre több háztartásba csempészte be a különc szex-praktikákat, amine...
A szemünk láttára készítik elő a következő összeomlást - Óriási hibát követnek el Amerikában Az UniCredit globális stratégája szerint Donald Trump és kormánya a modern gazdaságpolitika történetének legfelelőtlenebb döntéseit hozza meg, ezért az elnök úgy fog bevonulni a történelembe, mint a.....
Rövid időn belül Trump harmadik tanácsadója mondott le Rob Porter korábban bevallotta, hogy marihuánát fogyasztott, most távozik.

Megvan az új amerikai nagykövet David Cornsteint jelöli Donald Trump.
Képregényhősöknek öltöztek az amerikai olimpikon síelők Ezúttal Amerika Kapitány és Marvel Kapitány gúnyájában csúsznak majd az Egyesült Államok síelői a téli olimpián.
Nem körözi már a rendőrség Gorka Sebestyént Donald Trump volt tanácsadóját lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt keresték.
Nyitva áll a kapu a két Korea között Szakértők szerint a közeledéssel Észak-Korea éket akar verni Dél-Korea és az Egyesült Államok kapcsolatába.
Egy eszkortlány képei vezették Navalnijt egy világpolitikai botrány nyomára Trump stábjának is fájhat a feje egy könnyelmű orosz hölgy miatt. A hónap sztorija egy lendületes videóban.
Felrobbant a Twitter árfolyama Felrobbant a Twitter árfolyama piacnyitás előtti kereskedésben (+25%) miután három negyedévet követően váratlanul ismét növelni tudta árbevételét a vállalat (+2% év/év) és története során először ért ...