Befejezte 12 napos ázsiai körútját az amerikai elnök

Donald Trump amerikai elnök azt tanácsolta a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) tagországainak manilai csúcstalálkozójukon, hogy maguk döntsenek a sorsukról, és ne legyenek csatlósai semelyik hatalomnak. Keddi hazautazása előtt Trump azt írta a Twitter-profilján, hogy sok jó barátra tett szert, és jó oka van remélni: ezután kölcsönösen előnyös lesz az Egyesült Államok és ázsiai partnerei közötti kereskedelem.

2017. november 14. 20:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump egy szellemvadászt jelölt szövetségi bírónak az alabamai Montgomeryben Tegye fel a kezét, aki meg van lepődve!
Donald Trump rendelete mellett döntött egy fellebbviteli bíróság Egy fellebbviteli bíróság hozzájárult Trump beutazási tilalmi rendeletének részleges életbe léptetéséhez.
Duterte énekelt Trumpnak A Fülöp-szigeteki elnök duettezett Trump tiszteletére.
Trump népszerűségét is vizsgálták Donald Trump a magyarok és a lengyelek között a legnépszerűbb a Közép-Európai térségben. Ez derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, amelyet 12 európai országban végeztek több kutatóintéze...
Emberrablási ügy miatt nyomoznak Trump volt főtanácsadója ellen Flynn Állítólag Erdogan főellenségét, Fethullah Gülent akarta erőszakkal Törökországba vinni.
Putyin: Washington beleszólhat az orosz elnökválasztásba Vlagyimir Putyin szerint az Egyesült Államok problémákat akar teremteni az orosz elnökválasztáson

Vietnamban találkozhat Trump és Putyin A kétoldalú viszony, valamint a szíriai és az észak-koreai helyzet lesz a fő témája Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök tárgyalásának a vietnami Da Nangban, az Ázsiai és Csendes-óceá...
Megvan, miért vannak az USA-ban tömeggyilkos lövöldözések Mi magyarázza, hogy olyan rengeteg a tömeges áldozatokkal járó lövöldözés az USA-ban? Talán a lakosság mentális állapota, ahogy Donald Trump utalt rá? Vagy az etnikai sokszínűség? Általában a magas bű...
Új délkelet-ázsiai vezetője van az Iszlám Államnak A férfi egykor a Dzsemaa Iszlamíja nevű dzsihadista szervezet harcosa volt.
Két, Putyinhoz köthető orosz állami intézet pénzelte a Twittert és a Facebookot Trump vejének üzlettársán keresztül Kiszivárgott dokumentumok alapján újabb kérdések merülnek fel Trump és az oroszok állítólagos kapcsolatáról.
Hitler él és 128 éves, jelentette be csak úgy mellékesen Donald Trump kedvenc hírportálja
Nem lesz kötelező az autók hálózatba kötése az Egyesült Államokban Donald Trump amerikai elnök fokozatosan felszámolja elődje elképzeléseit, ezúttal a közúti járművek piacán eszközölt fontos változásokat.