Íme a betontömb, ami majd megállítja a terroristákat a Fővám térnél

2017. november 17. 13:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Rászoruló családok kaptak ajándékcsomagot 60 rossz szociális körülmények között élő család, illetve hajléktalan kapott tartós élelmiszereket az ökumenikusoktól.
Tudta? Orbán számára Karácsony igazi ajándék Kinek kedvez leginkább, hogy Karácsony Gergely indul az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként? A Fidesznek ezt vezeti le Magyari Péter egy nappal a szocialisták döntése után.
Kontra - Rekontra! Mit tesz a kormány a magyar gazdaság digitális versenyképessége érdekében? Mi lesz a Balatonnal?
Alkotmánybíróság: Kúria ítélete megsemmisítve! Változatlanul dübörögnek a vélt vagy valós felháborodást ecsetelő alkotmányjogi panaszok.
A Hollik-Soproni vita margójára Ez a cikk vállaltan szubjektív, és voltaképpen még csak nem is a vitáról szól. Hanem arról a bizonyos stílusról.
Furcsán viselkedett egy autós, be kellett vetni Ticót A kábítószer-kereső kutyát és gazdáját szombat hajnalban riasztották a Soroksári útra.

Top hírek:
Itt a bejelentés: Karácsony lehet a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely az MSZP színpadáról megüzente, ha kell, jön, Molnár Gyula pártelnök a rendezvény végén bejelentette, azt javasolja a párt elnökségének, fogadják el a Párbeszéd ajánlatát.
Ilyen gyönyörű a havazás a Mecsekben A Mecsekbe kiadós havazással köszöntött be a tél.
Szörnyű tragédia Fülöpszálláson: két gyermek halt meg A rendőrség vizsgálja a körülményeket.
Merkel gyengülése jól jött Orbánnak, még nem kell állást foglalnia a föderatív Európáról A tavaszi választásokig biztos nem kell kiterítenie kártyáit, de később ezt nem spórolhatja meg. Ha pedig beindul a reform, gyorsan kiderülhet, hogy az unión kívül nincs élet, s ha van élet, az nem olyan.
Lesz itt szél, eső, havazás Vasárnap a hideg éjszakát követően eleinte száraz, majd nyugat felől több fokkal enyhébb, nedvesebb levegő áramlik a Kárpát-medence térségébe.
Erős széllökésekkel jön a vasárnap Északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre több helyen megszűnik a csapadék, estefelé inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, havas eső, hó