Nemzeti Emlékezet Bizottsága: volt párttitkárok, III/III-asok nélkül nem megy a múltfeltárás?

Egy törvénymódosítással lehetővé tennék, hogy a kommunista múlt feltárásával foglalkozó bizottságban volt MSZMP-tagok vagy ügynökök is dolgozhassanak.

2017. november 22. 10:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Szörnyű tragédia Fülöpszálláson: két gyermek halt meg A rendőrség vizsgálja a körülményeket.
Lesz itt szél, eső, havazás Vasárnap a hideg éjszakát követően eleinte száraz, majd nyugat felől több fokkal enyhébb, nedvesebb levegő áramlik a Kárpát-medence térségébe.
Választási megfigyelőket hívna Magyarországra a Momentum A pártot az Állami Számvevőszék Jobbik elleni vizsgálata bőszítette fel.
Hétfőn döntenek Havas Henrik sorsáról az ATV-ben Havas hazudott, amikor azt mondta, az ATV támogató közleményt ígért neki. A vezérigazgató elmondta nekünk: nem ígért.
Három évet is kaphat a diákjaival szexelő somogyi tanárnő Úgy tűnik, több diákjával is ágyba bújt a lebukott tanárnő..
Most indul az igazi hajrá az üzletekben A karácsony előtti két hét az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben.

Top hírek:
Saját otthonba költözhetnek a fogyatékos emberek Szociális otthonokból valódi otthonokba költözhetnek a fogyatékkal élők
Itt a bejelentés: Karácsony lehet a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely az MSZP színpadáról megüzente, ha kell, jön, Molnár Gyula pártelnök a rendezvény végén bejelentette, azt javasolja a párt elnökségének, fogadják el a Párbeszéd ajánlatát.
Szorgalmasan törölgeti Pócs János a gyalázkodó kommenteket A világhírt hozó bejegyzés után több ellenzéki párt Pócs távozását követeli.
Újabb megrázó vallomás jelent meg a zaklatással vádolt könyvkiadó házaspárról Hajdrák Tímea fotóriporter 16 éves volt, amikor a hetvenes évek végén megismerte Kárpáti Kamillt és Lőkös Margitot.
Új közbeszerzés, új tervezés, új engedélyezés várhat a Római-parti mobilgátra Sértette a közbeszerzési jogot a tervezés közbeszerzés nélküli kiszervezése.
Összefog a választásokra a DK és a Magyar Szolidaritási Mozgalom Szombaton írták alá a megállapodást a választási együttműködésről.