Az érintett gyerekek többsége ismeri zaklatóját

Az elkövetők jó manipulátorok, tudják, mit kell mondani a gyereknek - véli a szakértő.

2017. november 23. 10:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Szolidáris Lengyelországgal a magyar parlament Felszólította a parlament a kormányt, hogy álljon ki Lengyelország mellett az unió 7. cikke szerinti eljárás során.
Lábfejét törte a reklamáló vásárló, amikor kirakták a Király utcai kebabostól Az Indexnek egy olvasója azt állítja, az után tették ki az egyik Király utcai török étteremből, hogy kikérte a vásárlók könyvét.
Száz közelében jár a választásra nyilvántartásba vett pártok száma Egyebek mellett a Megtartás a Jövő Élhető Magyarországáért párttal és a Magyar Demokráciáért és Hazáért Párttal bővült a lista.
Megjelent a Jobbik választási programja A Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel nevet viselő program 67 oldalon mutatja be, milyen konkrét lépésekkel kívánja a párt Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani.
Betegszállítóval karamboloztak Berentén Az úton félpályán halad a forgalom.
Megtaláltuk a halaszthatatlan közfeladatot ellátó Kósa Lajost Pjongcsangban

Top hírek:
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Szamurájkardos balhé egy benzinkúton: hat ember ellen emeltek vádat Több lövés is eldördült, de nem sérült meg senki. Egyik társaság tagjait sem kellett félteni egyébként, állítólag féltékenység állt a vita hátterében.
Pontszerző helyért versenyez a női váltó Rövidpályás gyorskorcsolyában a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes női váltó a pontszerzés reményében lép jégre a kisdöntőben a phjongcshangi téli olimpia keddi napján
Még Kunhalmi is elgondolkodik a visszalépésen, ha nem ő a legesélyesebb Négy évvel ezelőtt az MSZP jelöltje Budapest XVIII. kerületében 56 szavazattal kapott ki a fideszes Kucsák Lászlótól, miközben a minimum megtévesztő nevű Együtt 2014 párt jelöltje a párt nem összekverendő azzal, amit korábban Bajnai vezetett, semmi köze nem volt hozzá 197 szavazatot kapott. Kunhalmi Ágnes, az MSZP arca a Közös Ország Mozgalom hétfő esti vitáján azt mondta, ha nem neki lesz a legnagyobb esélye legyőzni a Fideszt, elgondolkodik a visszalépésen a győzelem érdekében.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.
Asselborn nem gyűlöli Magyarországot Asselborn: Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik Jean Asselborn válaszolt Szijjártó Péter vádjaira, mely szerint azért bírálja a magyar kormányt, mert gyűlöli Magyarországot