Kövér kitiltja a Parlamentből a jobbikost anyázó operatőrt

A menekültrugdosásról elhíresült László Petra a Pesti Srácoknak forgatott, amikor beszólt egy jobbikosnak.

2017. november 23. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dúró: A Jobbik nem tárgyal más pártokkal a választások előtt Az MSZP-vel semmiképpen, mert lehet kiesnek a parlamentből, és az LMP-t is komolytalannak nevezte.

Friss hírek
Ismét lemondásra szólította fel Vona Gábort egy volt jobbikos A Simicska-féle párt elnöke a saját választókerületében alig 9 fő előtt szónokolt. Szánalmas érdektelenség.
Az ANO csak a szociáldemokratákkal tárgyal A tavaly októberi csehországi képviselőházi választáson győztes ANO mozgalom április 10-ig kizárólag a Cseh Szociáldemokrata Párttal (CSSD) fog tárgyalni egy koalíciós kormány létrehozásáról, amely a kommunisták külső támogatásával megszerezheti a parlamenti alsóház bizalmát
Megrongálták a Fidesz kerületi irodáját A párt feljelentést tett.
Az embertelen Hadházy továbbra is mellébeszél húszmilliós repüléséről Szerinte senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy miből volt 20 milliója a repülésre. Kegyetlenség után szemtelenség.
Orbán Viktor is megszólalt a rendkívüli hóhelyzet miatt Arról tájékozódott, hogy felkészültek-e a hatóságok a hétvégi havazásra.
Erzsébetvárosban is több száz ajánlást másolhatott Lévai Katalin pártja Találtak olyan gyanús ajánlást, amelyet halott személy jegyzett.

Óriási nagy kapufa volt Karácsony Gergelyékkel szövetkeznie az MSZP-nek Csökkenő támogatottság, felszínre törő indulatok, és a parlamentből való kiesés veszélye lett az eredménye a döntésnek.

Top hírek:
Akciófilmnek is beillene az Orbán tompai látogatásáról készített videó A miniszterelnök pénteken elment a szerb-magyar határra, megnézte a kerítést, kezet fogott sok-sok emberrel és még egy őrtoronyba is felmászott.
A román kormányfő felszólította a hírszerzést Viorica Dancila román kormányfő pénteken olyan megállapodások titkosításának feloldására szólított fel, amelyeket a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) kötött más állami szervekkel
Szita Károly válaszolt az ügynökmúltját bizonyító cikkre Rövid választ írt ki a Facebook-oldalára a kaposvári polgármester.
Kigyulladt egy busz Győrben, utasok is voltak rajta - videó A motortér gyulladt ki, öten utaztak a buszon.
Ha az ellenzéki szivárványkoalíció győz, újraindul a migráció Az egykori jobbikos EP-képviselő erről a Figyelőnek beszélt.
Újabb részletek Kaposvár fideszes polgármesterének ügynökmúltjáról A Magyar Nemzet Szita Károly titkos jelentéseiből mutatott be néhányat.