Kövér kitiltja a Parlamentből a jobbikost anyázó operatőrt

A menekültrugdosásról elhíresült László Petra a Pesti Srácoknak forgatott, amikor beszólt egy jobbikosnak.

2017. november 23. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kitilthatják az orosz parlamentből a külföldi sajtóorgánumok képviselőit Hidegháború ez is, csak a billentyűzetet rázzák benne, nem az atomfegyvert.
Kövér kitiltotta László Petrát a Parlamentből A Pesti Srácok operatőre, aki korábban menekültek felé rúgott Röszkénél, a parlamenti folyosón anyázta a Jobbik politikusát, Szilágyi Györgyöt. Kövér László házelnök nem hagyja szó nélkül az esetet. ...

Friss hírek
Veszélyben az izraeli koalíció Kilép az izraeli koalíciós kormányból Arie Deri, a keleti ultraortodoxok Sasz nevű pártjának vezetője, ha még ma éjjel nem szavazzák meg az üzletek szombati bezárását előirányzó törvényt - jelentette a helyi média hétfőn
Életveszélyben lévő beteget szállító mentő centizte a kijutást egy szabálytalanul parkoló autós miatt A helyeik szerint nem ez volt az első eset.
Klaus és Meciar Csehszlovákia szétválásáról Csehszlovákia szétválása negyedszázaddal ezelőtt elkerülhetetlen volt. A szövetségi állam már nem volt működőképes, és az 1992-es parlamenti választás eltérő eredményének Csehországban és Szlovákiában egyértelműen ez volt az üzenete - állapította meg egybehangzóan hétfőn Prágában az akkori cseh,...
Orbán: Nem költözik Jeruzsálembe a magyar nagykövetség A kormányfő egy, a parlament folyosóján feltett kérdésre válaszolt így.
Tűz ütött ki egy isaszegi lakóház pincéjében A tűzesetben nem serélüt meg senki.
Három autó ütközött össze Tinnye és Piliscsaba között Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Megint kitiltották a Parlamentből az Index két munkatársát Rossz helyen kérdezték meg a legfőbb ügyészt, hogy fideszes-e az ügyészség. Polt amúgy készségesen nyilatkozott.
Trump megdolgozta Kim Dzsongunt: A fegyvereid nem fognak megvédeni téged! Az amerikai elnök a dél-koreai parlamentből üzent.
Kivizsgálják a menekült gyerekeket rugdosó operatőr parlamenti anyázását László Petra egy jobbikos képviselőnek szólt be.

Top hírek:
Durván megugrik a hőmérséklet! Akár 16 fok is lehet, esővel, széllel
Halálos karambol a 7-es főúton Érdnél A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.
Tűztragédia Fülöpházán: nem tudták megmenteni két kisgyermek életét Még vizsgálják, mitől gyulladt ki egy ház péntek este Fülöpházán. Egy négytagú család élt ott. Az édesanya vitte ki az égő épületből két kisgyermekét, de a mentők már nem tudták megmenteni őket.
Rendőrnek adta ki magát egy nemzetőr Majdnem ezer eurót lopott el egy férfitól.
Tűz és víz..! Új hét, új lendület! Tengernyi pénz sorsáról elmélkednek, s döntenek újra a parlamentben.
Újrakezdik ma a vörösiszappert Költséghatékonysági okokból a Veszprémi Törvényszéken tárgyalja az ügyet a Győri Törvényszék hétfőn, kedden és szerdán. A Mal volt vezérigazgatóját várhatóan hétfőn hallgatják meg.