Lemondása miatt nem vonják felelősségre Mugabét

Szavatolják számára, hogy biztonságban élhet tovább Zimbabwéban.

2017. november 23. 13:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az állam elfogása Már a múlt hét közepén tudni lehetett, hogy beköszöntött a vég, csakúgy mint pár hónapja a negyven évig Zimbabwét uraló Robert Mugabe esetében.
Meghalt a zimbabwei ellenzék ikonikus vezetője Morgan Tsvangirai éveken át Robert Mugabe elnök legesélyesebb kihívójának számított.

Friss hírek
Hatalmas robbanás történt egy angol városban A rendőrség lezárta a környéket.
Robbanás Leicesterben, a rendőrség "jelentős incidensről beszél" A város keleti részében történt a detonáció, a beszámolók szerint még a robbanástól több utcányira is megremegtek a házak. Áldozatokról, sérültekről egyelőre nem tudni.
Száztíz lányt raboltak el hétfőn Nigériában Eddig egymásnak ellentmondó hírek érkeztek.
Megnevezte miniszterjelöltjeit az Angela Merkel vezette német CDU Viszonylag fiatal politikusokat választottak.
97 gyerek halt meg az amerikai influenzajárványban 34 millióan betegedtek meg az évtized legsúlyosabb járványában.
Zárva tartanak az iskolák az extrém hideg miatt Olaszországban Egyes területeken óránként 130 kilométeres erősségű szél fúj.

Aki a legnagyobb átéléssel hazudik a vezénylőtábornok nagyságáról, az jut előre Merész vállalkozásba fogott Anne Applebaum kedd este a CEU vendégelőadójaként: egy nevezőre hozta Lenint, Mugabét és Orbánt. Nem az egyéneket mosta össze, hanem az általuk megálmodott államformában l...
Meghalt Zimbabwe ellenzéki vezetője Morgan Tsvangirai rákban hunyt el, 65 éves volt.

Top hírek:
Katasztrófahelyzetet hirdethet a bolíviai kormány az árvizek miatt 85 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát, több ezer épület megsemmisült.
Tömeges DNS-tesztet végeznek egy 20 évvel ezelőtti gyerekgyilkosság miatt Összesen 21 500 - 18 és 75 év közötti - férfit ellenőriznek.
Kína örök elnök? A Kínai Kommunista Párt azt javasolja, hogy az ország alkotmányából vegyék ki azt a paragrafust, amely szerint egy személy legfeljebb két mandátumnyi időt tölthet az államfői székben. A javaslatot valószínűleg elfogadják, így Hszi Csin-ping 2023 után is hatalomban maradhat.
Orosz hadsereg újra jönnek a komisszárok? Kérdőívben vizsgálja az orosz védelmi minisztérium, hogy a katonák milyen politikai nézeteket vallanak, s hajlandóak-e részt venni az ellenzéki tüntetők szétverésében. Közben napirendre került a politikai tiszti állások feltámasztása is.
Megölt, megcsonkított egy prostituáltat a londoni ámokfutó Egy súlyzóval verte halálra a lányt.
Megnevezte miniszterjelöltjeit az Angela Merkel vezette német CDU Viszonylag fiatal politikusokat választottak.