Simicska: Orbán hazaáruló

Először mesélt a szakítás pillanatáról. Szerinte Orbán is tudta, hibázott, mikor kibökte: Roszatom.

2017. december 1. 23:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Akasztással fenyegető gyurcsányista Ordenáré stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII
Ágika a Washington Postban
Szijjártó: Biztosított a szentgotthárdi autógyár jövője Az Opel tulajdonosváltását követően is biztosított a szentgotthárdi autógyár jövője, a kormány együttműködik a vállalattal a magyar beszállítói kör bővítése érdekében - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a szentgotthárdi üzem beruházásáról szóló sa...
Zuckerberg beismerte a Facebook tévedését Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és elnök-vezérigazgatója beismerte a Facebook tévedését és teljes körű vizsgálatot ígért a Cambridge Analytica ügyében
Orbán Viktor: Nemzeti kormányt kell választani Magyarországnak magyar országnak kell maradni - mondta a miniszterelnök Kisbéren.
Szél bepanaszolja az óvodát látogató Orbánt A Nemzeti Választási Bizottsághoz fordul az LMP társelnöke azután, hogy a kormányfő kampánykörútján óvodásokat és kisiskolásokat látogatott meg.

Gyurcsány Ferenc egyből Robin Hooddá válna, ha megnyerné a választást Szerinte Orbán Viktor egy 86 éves ember két cikke miatt folytat háborút.

Top hírek:
"Felkészültünk a legrosszabbra" így várják a szavazatszámlálást az ellenzéki pártok Az ellenzéki pártok gőzerővel keresik és képzik ki az önkénteseket, hogy legalább egy olyan ellenzéki delegált legyen minden körzetben, aki ügyelni tud a választások tisztaságára írja a HVG e heti száma.
Novák Katalin: Európa az üres bölcsők kontinense Európa az üres bölcsők kontinense, mert egyetlenegy uniós tagállamban sem születik elég gyerek ahhoz, ami elegendő lenne a népességük fenntartására, de a gondokra nem a migráció a jó válasz, hanem a gyermekvállalás támogatása - mondta kedden Székesfehérváron Novák Katalin, a Fidesz alelnöke
Az Eliosszal szerződő polgármester: "Tiborcz István? Életemben nem hallottam" Csak a pozitív oldalát látja az eliosos beruházásnak Jászberény fideszes polgármestere, Szabó Tamás, aki még sosem hallotta Tiborcz István nevét.
Rekordszámú jelölt indul Nógrádban, de a legtöbb ismeretlen maradt a kampányban Salgótarjánban 33 jelölt indul, hogy megszerezze a képviselői széket, ez országos rekord. Itt nem kevés olyan formáció is versenybe szállt, amelyet a köznyelv az egyszerűség kedvéért csak kamupártnak hív. Vajon hallottak már a választók a Rend és Elszámoltatás Párt vagy a Szegényekért Párt helyi jelöltjéről? És tudják, mit várhatnak tőlük? Videó.
Harminc liter pálinkát és huszonöt liter bort lopott A rendőrök vádemelést javasolnak a fiatal betörővel szemben.
Két autó karambolozott a Jászberényi úton Az egyik autó utasai súlyosan megsérültek.