Ázsia Expressz - 20. adás 1. rész

Vajon a négy páros közül melyik három folytathatja az utazást Kambodzsába? A Hajsza után kiderül... Ám mielőtt megkezdődött volna a küzdelem, összeült az Ázsia Expressz tanácsa. Hogy melyik páros kapott tíz perc előnyt, kiderül a videóból.

2017. december 2. 21:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hoppá! Most te is megtudhatod, hogyan sminkel Megyeri Csilla Az Ázsia Expressz sztárja nemrég egy díjátadó gálán tündökölt, a napokban pedig rajongóival osztotta meg a fotót, ami az eseményre való felkészülése közben készült.
Pénzt vagy éveket! - II. évad 24. adás 1. rész Berki Krisztián és Ambrus Attila, az Ázsia Expressz győztes párosa érkezett, hogy megtippelje az idegenek korát. Krisztián a tőle megszokott magabiztossággal vágott bele a játékba...

Friss hírek
Mikor nem kell antibiotikum? A tünetekből tudhatod, hogy megfázás vagy influenza Táblázattal mutatjuk a tüneteket, hogy könnyebben beazonosítható legyen a betegség.
Sertéskaraj hentes módra - Magyaros ízek a tányérodra Igazi retró főétel.
Szétszedik a magyar műkorcsolyázót a Twitteren - Tóth Ivett sem számíthatott erre Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpia egyik sztárja lett - mindenki dicséri az interneten.
33 halálraítélt perel: nem akarnak belülről elégni Tennessee állam 60 halálsoron raboskodó elítéltje közül 33 perelte be az államot amiatt, mert rettegnek: az új kivégzési módszer, amit be akarnak vezetni, kegyetlen kínzásoknak veti alá őket. Ügyvédeik szerint ugyanis az a háromkomponensű koktél, ami a kivégzésért felelős, már több államban is csődöt mondott, ami miatt a halálra ítélteknek szörnyű kínokat kell átélniük.
A szépség az ég ajándéka: Feriha - ORSZÁGOS TV PREMIER - március 6-tól hétköznap 16.50 Ajánló -  Feriha: országos tv premier a TV2 műsorán március 6-tól hétköznaponként 16.50-kor!
Berki Krisztián új barátnőjének megvolt az első tévészereplése Nem túl szerencsés húzás, hogy a közgazdász végzettségű Katona Renáta pont pasija kedvenc éltelét főzte a műsorban, de talán nincs érzékünk a romantikához.

Az iraki kurdoknál folytatódik a hajsza az olaj után Hivatalosan a térségben még meglévő iszlamista fegyveres csoportok ellen indított katonai akciót az iraki hadsereg Kurdisztán területén. Ez alapján nagyon valószínű, hogy az afríni török beavatkozás k...
Apple, Google, Amazon: hajsza az 1000 milliárd dollárért Vajon melyik cég lépi át először a bűvös határt?

Top hírek:
Értelmetlennek érezte az életet, anyjára gyújtotta a lakást egy debreceni férfi A 30 éves depresszív hajlamú férfi édesanyjával élt együtt egy debreceni többemeletes ház önkormányzati lakásában. A bűncselekmény elkövetését megelőző hónapokban levert hangulata egyre inkább láthatóvá vált a környezete számára. 2017. szeptember 13-án édesanyjával házimunkát végeztek, majd a férfi lefeküdt aludni.
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.
Szabad a virsli és a felvágott a diéta alatt? Csak ezt kell megnézni a csomagoláson Komoly különbség van a termékek és az étrendek között.
Sandra Bullock lánya egyre szebb lesz - Ritka fotókon a bájos Laila Tündéri fotók készültek a színésznőről és csemetéiről.
Mi történne, ha tényleg lapos lenne a Föld? Ezt mondják a tudósok Sok száz évvel ezelőtt még ezt állították: mi lenne akkor, ha ez az elmélet lett volna igaz?
Luxus Boglárka elég kemény szettben divatozott Londonban Csősz Boglárka egy török divattervező különc kreációját viselte a Londoni divathéten.