A sors útjai - 113. rész

Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 

2017. december 6. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jamie Dornan felesége egy percet sem akar látni az Ötven árnyalat-filmekből Amelia ezúttal sem kap jegyet, aminek férje nagyon is örül.

Friss hírek
Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...
Gundel Takács Gábor: ˝Van bennem egy örök hiányérzet...˝ Bola hobbija a gitározás, de saját bevallása szerint nem megy neki annyira, mint szeretné. Gundi elárulta, teljesen megérti a játékost, mert benne is van egy ehhez hasonló, örök hiányérzet...
˝Ez az!˝ Óriási üdvrivalgás fogadta a 25 milliós táskát! Bola saját bevallása szerint mindig is kockázatkerülő volt. Vajon hogy dönt: elfogadja a bank milliós ajánlatát? A videóból kiderül!
Döfi keresztapái úgy ˝összenőttek˝, mint Stan és Pan Bola és Fecó között igazi barátság alakult ki a forgatások alatt, ez Gundel Takács Gábor szerint teljesen átjött abból is, ahogy Döfi átköltöztették a táskák között válogató keresztapja mellé.
Áll az alku - 2018. 02. 22. - 44. adás 1. rész Az Áll az alku vőfélye, a földrajz-történelem szakos Bola és 19-es táskája kezdhette meg az alkudozást.
Na de mi az, hogy over?

Csodaszép fejtörők a Q.U.B.E. folytatásában Vadonatúj játékmenet-kedvcsinálót kapott az idei esztendő első negyedévére időzített Q.U.B.E. 2. A trailer bemutatja az új hősnőt, Amelia Crosst és azt is előrevetíti, milyen fejtörők várnak majd ránk...

Top hírek:
Stohl Piramisa ledöntötte Balázs Falát A kedvezőtlen nézettségi mutatók miatt a tervezettnél kevesebb részt forgatott az RTL A Fal című vetélkedőből. Pedig a csatorna mindent megtett, hogy átcsábítsa A Piramis nézőit.
Felismerhetetlen lett Daniel Craig - A legszörnyűbb férfisztár-plasztikák képeken Nem csak ő hibázott, amikor kés alá feküdt.
Felháborító: rá se hederítettek a pocsolyában fekvő kiskunhalasi férfire Leesett az álla a minap két bajainak a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason. Szabó Richárd és társa a Kopolyai utcában autózva arra lett figyelmes, hogy egy férfi magatehetetlenül fekszik az út széli pocsolyában. Amint láttuk a mozdulatlan embert, megálltunk a furgonunkkal, hogy a segítségére siessünk.
10 szuper étel, ami felveszi a harcot a magas vérnyomással Kutatások bizonyítják, hogy egyes ételek hatékonyan csökkentik a vérnyomást.
Erdélyi Mónika egészen fura dolgokat csinál a Youtube-on - Kislányával mesterszintre fejlesztették Erdélyi Mónika Youtube csatornáján tombol a slime-őrület.
A Jóbarátok Monicája arcából végre kiment a botox - Ilyen dögös volt az esti díjkiosztón Courteney Cox Sztárok a 2018-as Brit Awards díjkiosztón.