Reggel 7:59

Kezdd a napot a legfontosabb hírekkel!

2017. december 7. 7:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Médiafogyasztási szokásokkal indokolta Molnár Gyula, hogy visszatér az MSZP a közmédiába A bojkottot még Botka László hirdette meg májusban.
Autót vett a szüleinek Guzmics Richárd Folyamatosan segíti Szombathelyen élő szüleit Guzmics Richárd, a kínai Jenpien    Funde focistája. A Haladásból induló, majd a lengyel Wisla Kraków-t is megjárt válogatott védő ugyanis egy vadonatúj autóval lepte meg karácsonyra édesanyját és édesapját. Már hetekkel ezelőtt leszerveztem az egyik autómárka kereskedőjénél a gépkocsi ünnepélyes átadását.
Bakondi: Az EP-ben Soros barátai hallgatják meg a milliárdos szervezeteit Az Európai Parlament (EP) szakbizottságának ülésén Soros György partnerei hallgatják meg a milliárdos által finanszírozott szervezetek képviselőit.
Államtitkár: A világ egyik legjobb atomerőműve a paksi Aszódi Attila szerint a hosszú távú áramellátáshoz szükség van Paks II-re.
Halálbüntetés vár a pedofil erőszaktevőkre Indiában "Nincsen joguk élni" - jelentette ki egy indiai miniszter.
Süket fülekre találtak a szirénák Hawaiin Szirénahangosításba kezdenek Hawaiin, mert a legutóbbi próbaüzem lényegében süket fülekre talált a turisták kedvelt üdülőparadicsomában, Waikikin.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Ekkora kígyónak csak horrorfilmekben volna szabad léteznie
Továbbment a Pool, a Sevilla, a Porto és a Sahtar - A Bajnokok Ligája idei utolsó játéknapja percről percre Az utolsó BL-napon megőrültek a csapatok, 33 gól esett 8 meccsen.