8 isteni levesbetét, ami egyszerűbb, mint a csipetke

A zamatos leveseket gazdagítsd finom betétekkel, válogass a legjobbak közül!

2017. december 7. 9:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez a franciák legfinomabb édessége, mindenképpen próbáld ki Ezek a habkönnyű fánkocskák hamar a család új kedvencévé fognak válni!
8 isteni levesbetét, ami egyszerűbb, mint a csipetke A zamatos leveseket gazdagítsd finom betétekkel, válogass a legjobbak közül!
Jennifer Lawrence: Harvey Weinstein olyan volt nekem, mint egy apa A színésznő Oprah Winfrey-nek beszélt, hogy ő miként ismerte a botrányba keveredett hollywoodi producert.
Időutazásra visz a budapesti taxis - fotók Egyedülálló élménnyel ajándékozza meg utasait egy budapesti taxis. Popovics András időgépében régi képeket lehet megnézni a kiválasztott útvonalról.
Az RTL Klub műsorvezetője újra szerelmes - Ismert valóságshow-sztár lett a párja Nádai Anikót a közös munka hozta össze új szerelmével.
A pezsgő jótékony egészségügyi hatásai, amiről eddig biztosan nem tudtál A bor jótékony egészségügyi hatásait már bebizonyították a kutatók, néhány évvel ezelőtt pedig arra is fény derült, hogy napi két pohár pezsgő kifejezetten jó hatást gyakorol a szívre és a vérkeringésre.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Négysajtos, tejszínes rakott krumpli darált hússal: vastag sajtréteggel a tetején A darált hús mellett a négyféle sajt teszi igazán izgalmassá a rakott krumplit.
Parányi falucska a magyar hegyekben: Komlóskán alig élnek, mégis virágzó település A táj és a falu meseszép, a helyiek pedig csodálatos hagyományok birtokában vannak.
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.