Gyűjtés indult a Macskafogó egyetlen negatívjának felújítására

Ötmillió forint hiányzik, hogy a projekt befejezéséhez.

2017. december 7. 11:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült, ki lesz a Konyhafőnök harmadik zsűritagja Fördős Zé és Gárpár Bea mellett értékeli majd a versenyzőket.
A kormány bőkezűen osztja az EU pénzét, ezúttal Hódmezővásárhelyen Egy kormány által nyitott kiskapu révén a hódmezővásárhelyi református épületek felújítása szakértői véleményezés nélkül drágulhat.
Tessék szólni a követségen, ha szórakoznak a lengyel hazával! Nehezen tűri a lengyel vezetés, hogy valaki kételkedik a lengyel történelem szűzi tisztaságában.
Törökök kértek menedékjogot Görögországban Menedékjogot kért Görögországban 17 török állampolgár, aki csónakon menekült el hazájából, és egy kis égei-tengeri szigeten kötött ki közölte kedden a görög rendőrség.
Kelemen Anna is indul a választásokon, ha ezt elegen akarják
BL-élőben: megtörik-e Messi átka? Két mérkőzést rendeznek ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Chelsea a Barcleonát, a Bayern München a Besiktast fogadja. Lionel Messi, eddig nyolc mérkőzésen, még soha nem lőtt gólt a londoni kékeknek.

A Macskafogó rendezője pomázi fideszes képviselőként fontos szerepet játszik a 2010-es évek legnevetségesebb sztorijában Pomáz fideszes többsége kivette a helyi értéktárból a híres Holdvilág-árkot. Mi lehetett erre az okuk? Az, hogy Pomáz az új Rátót, ahol akkora hülyeségek történnek, mint a Legényanyában.

Top hírek:
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Állatkínzó rendőr miatt tört ki a lincshangulat a Facebookon (18+)
A Nébih vizsgálata alapján mocskos konyhából szállít ki ételt a Teletál 5 tonna lejárt ételt is kivontak a forgalomból.
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Ötvenéves lett a BKV A BKV 50 éve kihagyhatatlan része a főváros életének, szolgáltatásait naponta több mint egymillió ember veszi igénybe - mondta a főpolgármester a közlekedési társaság fél évszázados fennállása alkalmából tartott hétfői budapesti rendezvényen.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.