Tiborcz ismerőse építhet hotelt Pécs belvárosában

Miután Páva Zsolt polgármester lemondott a város elővásárlási jogáról.

2017. december 7. 12:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elfogadták Pécs idei költségvetését Elfogadta Pécs idei költségvetését szerdán a baranyai megyeszékhely közgyűlése.
Nemzetközi bemutatón a Liget Projekt A világ legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán, egy nemzetközi ingatlan szakkiállításon mutatták be a Liget Projektet Cannes-ban. A Liget Budapest Projekt egyébként tavaly egyedüli európai nagy be...
Atomtemető - Elkaszálták az LMP kezdeményezését "A Fidesz politikusairól sokszorosan kiderült, hogy alkalmatlanok Pécs vezetésére."
Pécs még harcol Sorossal Nem tarthat rendezvényt a pécsi Művészetek Házában az Emberség Erejével Alapítvány.
Pécs: az RTL kellett, hogy megjavítsák a vécét

Mínuszok és hóesés - dermesztő hideg február végén Hétfőn havazás érkezik dél felől, de a mínuszok is röpködni fognak a hét közepén. Jelentősebb hómennyiség a déli tájakon,  Pécs és Szeged környékén hullhat le. Az időkép.hu előrejelzése szerint...
10 millió embertől elvettek 40 évet Az évfordulón átadták a Kovács Béla politikus pécs-patacsi szülőházából kialakított emlékházat.
Hamarosan nyithat az első vidéki IKEA-áruház Magyarországon Lehetséges helyszínként Debrecen, Szeged, Pécs vagy Győr is szóba kerülhet.
Négy órán belül elkapták a sofőrt, akinek az előzése miatt egy másik kicsúszott a szántóföldre az 57-es főúton Mohács és Pécs között történt a baleset.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.