Négy kamion ütközött az M1-esen

Győr térségében egy sávon haladhat a forgalom Budapest felé.

2017. december 7. 12:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tagadja, hogy leszúrta homoszexuális cellatársát Szokatlan ügy tárgyalása kezdődött tegnap a Budapest Környéki Törvényszéken. Egy férfit azzal vádolnak, hogy egy késsel nekitámadt cellatársának, aki nyíltan homoszexuális viszonyban volt harmadik tár...
Concerto Budapest - Mélyvonós mesterek: Zimmermann - Várdai - Héja 2017. december 7-én (csütörtökön) 19:30-tól a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében.
1000 Ikarus buszt adunk el Iránnak És jöhet a Budapest-Teherán közvetlen repülőjárat is.
NB I - Otthon tartotta a három pontot a Debrecen A címvédő Budapest Honvéd 1-0-ra kikapott szombaton a harmadik helyen álló Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18
Ahol veszélyes betartani a kreszt Balesetveszélyes lehet, ha betartják a KRESZ-t az autósok. Az M3-as autópálya budapesti bevezető szakaszán ugyanis az autópálya vége tábla alatt ott van a Budapest kezdetét jelző tábla is. A 100 kilom...
Beszállás, indul a Budapest Időgép Akit kicsit is érdekel a töri, tapsikoljon, és keressen rá gyorsan a saját házára az új oldalon: jön a digitális kánaán. Mutatjuk a lépéseket.

Rossz hangulatban zárt Budapest Vegyesen zártak szerdán a főbb európai értékpapírpiacok. London a kereskedést is negatív tartományban kezdte, a többi tőzsde viszont a nap folyamán többnyire nyereségben mozgott.
A közút szerint nem baj, ha nincs döngölő, elég lábbal taposni az aszfaltot A szakember szerint a betömött kátyút mindig le kell döngölni valamilyen eszközzel. A Budapest Közút szerint viszont az is elég, ha a hideg aszfaltot megtapossák.
A kínai gazdaság erősödésében rejlő lehetőségekről beszélt Orbán Viktor a budapesti fórum után - a nap hírei Megjelent a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszának felújításáról szóló közbeszerzési kiírás. Többnapos látogatásra Mianmarba érkezett Ferenc pápa.
Majka is részt vett a Budapest Poker Openen A Las Vegas Casino kilencedik alkalommal rendezi meg Magyarország legrangosabb pókerbajnokságát.
Komoly dolgoktól tartanak a magyar városlakók Hogy fognak élni a szegények és a gazdagok? Mik lesznek a legnagyobb kihívások? Mik a városok legnagyobb előnyei, vonzerői? És mikor válhat Budapest okos várossá?
Új tulaja lehet a Lánchíd lábánál lévő Sofitelnek Aláírta a Sofitel Budapest Chain Bridge hotel adásvételi szerződését az Orbis Hotel Group, mint eladó és a Starwood Capital Group, mint vevő, a Lánchíd melletti szálloda tulajdonosváltása néhány...