A magyar barlanglakásokban 400 évig éltek, még ma is van néhány lakójuk - Noszvaj különlegessége

Mutatjuk a noszvaji pocem lakásait kívülről és belülről is.

2017. december 7. 12:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Ő lenne a világ legszexibb stewardesse? Nem csak szerintünk igen a válasz! Noha a képek önmagukért beszélnek, ennél nyomósabb érvünk is van amellett, hogy a szerb származású, de jelenleg az Aeroflot flottáját erősítő szépség a világ legvonzóbb légiutas-kísérője. Polina Smetanina lett ugyanis a Top Stewardess 2017 világverseny első helyezettje. A nem mindennapi szépségversenyben egyébként összesen közel ezren vettek részt, a Moszkvában élő Polina pedig a döntős 20-ból is kiemelkedett.
A magyar barlanglakásokban 400 évig éltek, még ma is van néhány lakójuk - Noszvaj különlegessége Mutatjuk a noszvaji pocem lakásait kívülről és belülről is.
James McAvoy durván kibikkantotta magát Konkrétan kétszer akkora lett, mint volt.
Omlós mandulás kiflik: évtizedek óta bevált recept a családban Régi, klasszikus recept: a mandulás kifli kihagyhatatlan kedvenc az adventi időszakban.
Balesetek az M1-esen: mindkét oldalon kamionok ütköztek A Police.hu beszámolója szerint rövid időn belül két baleset is történt az M1-es autópályán. Az Ausztria felé vezető oldalon Tatabánya környékén eddig tisztázatlan okból két kamion és egy személygépkocsi egymásnak ütközött. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személy súlyosan, két személy könnyen sérült.
Matusz Ricsi zenével nyomta el a drukkot a Középdöntőben Matusz Ricsi zenével hangolódott a Ninja Warrior akadályaira. Jabin Petinek még azt is megmutatta, hogyan szokott táncolni.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.
Ilyen nagy már Angelina Jolie lánya - Alig ismertünk rá az új frizurája miatt Így néz ki ma Vivienne Jolie-Pitt.
Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.
Tényleg rá kell dolgozni az izomlázra, vagy csak buta babona? Utánajártunk Sorra vesszük, mi a teendő az optimális izomfejlődés érdekében.