Beleszállt a Momentum a Jobbikba

Az Állami Számvevőszék vizsgálata egy dolog, de a Jobbiknak több kérdésre választ kell adnia.

2017. december 7. 12:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyurcsány veszélybe sodorja magát a Jobbik ölelésével Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársának elemzése.
A kormány több tagja elítélte a magyar rendszámú autók megrongálását Beregszászon - a nap hírei A miniszterelnök március 15-i beszédét bírálja a Jobbik és az Együtt. Részt vesz a vasárnapra tervezett ellenzéki egyeztetésen az LMP.
Orbán jót röhögne, ha bejönne Gyurcsány terve Vona Gábor Jobbik elnök részletesen elmagyarázta, miért nem tárgyalnak Gyurcsány Ferenccel. A HírTV-ben az összes ellenzéki listavezető megjelent, kiakadtak Orbánon.
Hadházy: Ezt a választást meg kell nyerni Az LMP társelnöke Szél Bernadettel tartott fórumot. Szél szerint az MSZP-nek, az LMP-nek és a Jobbiknak egy asztalhoz kell ülniük, Hadházy szerint nem lehet kivárni a Fidesz összeomlását.
Semjén: Inspirálna, ha valaki meghívna jegesmedvére vadászni Hálás lenne, ha elintéznék neki, hogy elejthessen egy jegesmedvét. Közben a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnök-helyettessel szemben.
Ezt kezdené az oktatással az ellenzék A magyar oktatás teljes megújítását, tanárok és a diákok túlterheltségének csökkentését hangsúlyozták a Független Diákparlament által szervezett fórumon a MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik minisztere...

Tovább tart az ellenzéki huzavona Mást akar az Együtt, az LMP és a Jobbik.
Egyre többen támadják a Jobbik politikáját párton belül is A frakcióvezető magánvéleménynek tekinti a párt politikáját bíráló hangokat.
Vona: Politikai tébolyda, ami a migrációval kapcsolatban folyik A Jobbik elnökét antifasiszta tüntetők várták londoni fórumán, ahol egyébként Bibót idézett.
Vona "Allahu Akbar" feliratú kampánykocsival közlekedik A Jobbik pártelnökét, Vona Gábort cseppet sem zavarta, hogy amíg egész Európa a többségében muzulmán bevándorlók ellen küzd, ő egy "Allahu Akbar" feliratú kampánykocsival közlekedik.
Teljes káoszra készül az ellenzék Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil rádióban. Hozzátette, hogy számára a Jobbik továbbra is vállalhatatlan, a ...
Morvai: szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik Morvai Krisztina nyílt levelet írt Varga-Damm Andreának és a jobbikosoknak, akik mostanra már elbagatellizálják a Gyurcsány-éra rendőrterrorjának időszakát.