Mindenki megkapja a pályázati pénzt hűtő- és mosógépcserére

2,6 milliárdra emelték a háztartási gépcsere keretösszegét.

2017. december 7. 12:13

A cikk folytatása...Friss hírek
A Fidesz elbukott egy fontos választást Hódmezővásárhelyen Lázár János mellett a párt sorsára is hatással lesz a független jelölt győzelme.
Óriási meglepetés Hódmezővásárhelyen A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldőlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezővásárhelyi időközi polgármesterválasztást. A magas részvétel...
Összeáll Merkel kormánya Megnevezte miniszterjelöltjeit vasárnap az Angela Merkel vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU), a jelöltek között van a pártelnök-kancellár legfőbb párton belüli kritikusaként számon tartott...
Elvis Presley lánya 25 milliárd forintos vagyont égetett el, most perel Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya százmillió dollárra (25,4 milliárd forintra) pereli pénzügyeinek korábbi kezelőjét: állítása szerint Barry Siegel hanyagul és rosszul menedzselte üzleti ügyeit...
HP Legal: bizalmi vagyonkezelés és üzleti célú vagyontervezés (1. rész) A bizalmi vagyonkezelés bevezetése óta rendkívül felkapott az ezzel foglalkozó szakemberek körében.
Az LMP is leszerződött Garancsi cégével Szél Bernadett plakátja feltűnt Hódmezővásárhelyen is.

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
Nyugat-Európának kezd elege lenni a csecsen maffiából Két évtizede Európa még keblére ölelte a szabadságukért küzdő csecseneket. A helyzet azóta gyökeresen megváltozott. A romantikát kiszorította a realizmus- olvasható a Magyar Nemzet elemzésében.
A Saxo Bank nyilvánosságra hozta 2017. évi jelentését A Saxo Bank nagyobb nyereségről számol be, és mind a közvetlen, mind a partnerein keresztüli ügyfeleinek száma rekord nagyságúra nőtt.
Ez az igazi földi pokol: akkora a szegénység, hogy éhen halnak a dolgozó emberek Mostanra olyan szintre jutott a válság Venezuelában, hogy a gazdaság alapját jelentő olajiparban dolgozó munkások sorra dőlnek ki, mert az éhezés miatt teljesen legyengültek. Nem ritka, hogy a heti...
És akkor már csak Bulgáriát kell lenyomnunk, hogy az EU legkorruptabb országa legyünk Soha nem süllyedt még Magyarország annyira mélyre a Transparency International korrupciós listáján, mint most; elindult a tárgyalás az EU következő költségvetéséről; három vadász szembeszállt Mészáros Lőrinc fiával, és nyert. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Kétszer annyian kérték sms-ben az adóbevallásukat a NAV-tól, mint tavaly A kérelmezők 70 százaléka így fordult az adóhatósághoz.