Mindenki megkapja a pályázati pénzt hűtő- és mosógépcserére

2,6 milliárdra emelték a háztartási gépcsere keretösszegét.

2017. december 7. 12:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Elhangzott egy történelmi beszéd a németeknek már elege van Trumpból Sigmar Gabriel német külügyminiszter az USÁ-tól való távolságtartásra és az érdekalapú német nagyhatalmi politika megvalósítására szólított fel. Berlinnek elemeznie kell az ütközőpontokat, így az orosz szankciók, az iráni nukleáris megállapodás és Jeruzsálem ügyében. Közben egyre nagyobb befolyásra tesz szert a berlini nagypolitikában egy történelmi revizionizmust és német hegemóniát hirdető professzor.
Az adókedvezmény és a kiszámíthatóság ellenére sem mindenki hajlandó a jövőjéről gondoskodni Ismét rekord mélyen van a megtakarításokkal rendelkezők aránya derül ki az OTP Öngondoskodási Indexéből. Az idei kutatás rávilágított, a magyarok közül kevesebben takarékoskodnak és fektetnek be, mint 5 éve. Bár az átlagkeresetek nőnek, az emberek csak egy része használja ki a plusz pénz nyújtotta lehetőségeket, pedig egy-egy öngondoskodási célú befektetéssel adókedvezményt vagy adómentességet, valamint előtakarékossági támogatást is kaphatunk, és megalapozhatjuk a kiszámíthatóbb nyugdíjas éveket.
Megvívnak Bock József és Jásdi István borai Vonyarcvashegyen mérik össze erejüket az italok.
Büszke a kormány a magyar növekedésre, de a régiónknak csak a hátát nézzük Hiába a meglepően jó magyar növekedési adat, a régiónkhoz képest gyengébben teljesít a gazdaságunk.
Hűtőt akart vásárolni? Karácsonyi ajándékot kaphat a kormánytól Többszörösére emelte az NFM a támogatási keretet az Otthon melege pályázatnál.
Sosem adósodott el még ilyen olcsón 15 évre a magyar állam Három forintalapú államkötvény aukcióját tartotta ma délelőtt az Államadósság Kezelő Központ és az összesen meghirdetett 50 milliárd forintnyi mennyiségre közel 115 milliárd forintnyi vételi ajánlat...

Top hírek:
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Alapkezelőbe szállt be Mészáros cége A Diófa Alapkezelő lett az új "szerzemény".
RKK pályázat A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.
Mennyi mézet termel Magyarország? Méztermelés Magyarországon, tonna
Jövőre 850 milliárd dollárt költhetnek a légiutazásra világszerte A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) legfrissebb adatai szerint a világ összesített GDP-jének egy százalékát, 861 milliárd dollárt költhetnek világszerte légiutazásra 2018-ban.
15 figyelmeztető jel, hogy egyre közelebb a végítélet A legfrissebb elemzésében a Bank of America szakértői 15 olyan jelet sorolnak fel, amik arra utalnak, hogy a pénzügyi rendszer több szegmensében is lufik fújódnak. A bank befektetésekért felelős...