Beszédhibás kisfiúval tett csodát a Google kütyüje

A jövő már itt van: szoftver bírta beszédre a totyogóst.

2017. december 7. 13:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gmailbe is érkezik az AMP formátum Tovább kísérletezik a Google az AMP formátummal. Már nem csak a gyorsan betöltődő mobiloldalakat akarja terjeszteni, hanem a Gmailben is megjelenne. Sőt, a keresőben Stories formában is.
Bojkottálná a Facebookot és a Google-t az egyik legnagyobb hirdető Az Unilever a világ második legnagyobb hirdetőjének számít, éves marketingköltsége 8 milliárd euró.
Butítást kaphat a Google képkeresője Hasznos kényelmi funkció kerülhet ki a szolgáltatásból.
Szavazz: szerinted jó ötlet a havidíjas videojáték? Xbox Game Pass, PlayStation Now, Google Yeti, EA Access - szépen lassan haladunk a játékipar Netflixes megoldásai felé. Véleményezzétek!
A gamerek Netflixén dolgozik a Google Készül a Yeti névre hallgató játékos streamingszolgáltatás: vezeték nélküli kontrollerrel játszhatunk majd a tévén.
Phjonghcsang - 1500 helyett tizenötezer tojást rendeltek a szakácsok A Google Fordító "segített".

Betörne a videojáték-üzletbe a Google? Dedikált játékkonzol is készülhet a Yeti streamingszolgáltatás mellé.
A Microsoft rémálmát úgy hívják: Google Chrome A szoftveróriás hiába igyekszik, nem tudja utolérni böngészőjével a Chrome-t. Igaz, ebben szerepet játszik az Edge ügyetlen frissítési rendszere is.
Harci szövetségbe tömörülnek a Facebook és a Google egykori építői A közösségi média és az okostelefonok káros hatásai, így egykori cégeik ellen akarnak küzdeni.
Megszerezte a HTC mérnökeit a Google Ezáltal a jövőben a Pixel-család fejlesztése házon belül zajlik majd.
Megijedtek a Google befektetői Nem hozta a Google anyavállalata, az Alphabet a tőle megszokott számokat a negyedik negyedévben. A 25,9 milliárd dolláros árbevétel megfelelt a várakozásoknak, azonban a 9,7 dolláros tisztított EPS el...
Így teljesítettek a nagy techcégek Története legjobb profitját produkálta az Amazon internetes áruház. A technológiai szektor más óriásai, például az Apple is nagyot kaszált, míg a Google gazdája, az Alphabet veszteséget jelentett.