Beült a Kis Grófo az A8-asba, le is zúzta a verdát alaposan

Kamionokkal ütközött a zenész Audija az M1-es autópályán csütörtök délelőtt.

2017. december 7. 13:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Így növelhető az élelmiszergazdaság termelése A magyar élelmiszergazdaságban a jelenleginél 60 százalékkal nagyobb termelési potenciál rejlik, amit digitális technológiák alkalmazásával lehetne kihasználni - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára Nagykátán, az I. PREGA START konferencián.
Akasztással fenyegető gyurcsányista Ordenáré stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII
Ágika a Washington Postban
Orbán Viktor: nem az ellenzéki pártokkal, hanem Soros jelöltjeivel kell megküzdeni Nekünk ma azt a küzdelmet kell megvívnunk, hogy Magyarországot megvédjük - mondta a miniszterelnök szerdán Kisbéren, egy fórumon.
Minden ugyanaz másként Csendéletek nemcsak a természetben vannak, hanem a városokban is. Major Ákos REND címmel állított ki a Tobe Galériában.
Horoszkóp: Március 22., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
"Felkészültünk a legrosszabbra" így várják a szavazatszámlálást az ellenzéki pártok Az ellenzéki pártok gőzerővel keresik és képzik ki az önkénteseket, hogy legalább egy olyan ellenzéki delegált legyen minden körzetben, aki ügyelni tud a választások tisztaságára írja a HVG e heti száma.
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
Újabb robbanás történt a texasi Austinban Egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.