Mártírrá tették a terroristát

Komoly felháborodást keltett Franciaországban egy berlini művészeti kiállítás, dán alkotói ugyanis mártírként ábrázolják a párizsi Bataclan koncerteremben két éve tömeggyilkosságot elkövetett terroristák egyikét.

2017. december 7. 13:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reakciók Trump bejelentésére: "megnyitotta a pokol kapuját" A Hamász máris vészjósló közleményt adott ki, Franciaország pedig kijelentette, nem támogatják Trumpot ebben.
Letartóztatták egy 27 éves dzsihadista lány szüleit Franciaországban Az elmúlt időben több francia családot meggyanusítottak terrorizmus finanszírozásával, miután pénzt küldtek Szíriában harcoló rokonaiknak.
Franciaországban marad II. János Pál pápa szobra Ploërmel önkormányzata eladja a püspökségnek és áthelyezi azt a II. Szent János Pál pápáról készült szobrot, amelynek keresztjét törvényellenesnek nevezte, és lebontásra ítélte a francia alkotmánytaná...
Rendőrökre lőttek Franciaországban
A francia élelmiszer-ellenőrök radioaktív cézium nyomaira bukkantak Fehéroroszországból importált gombákban Miután októberben kis mennyiségű béta-sugárzó 106-os ruténium jelenlétét mutatták ki a légkörben Európa-szerte, Franciaországban szigorítottak a bevitt élelmiszerek ellenőrzésén.
"Fizetni fognak a füttyögők" Franciaországban hamarosan szavazhatnak a törvényről, amely alapján megbírságolhatják azokat, akik az utcán utánaszólnak a nőknek, vagy füttyögnek nekik.

Itt a banki ipari forradalom - Leépítéssel és fiókbezárással válaszol a francia nagybank Franciaország harmadik legnagyobb bankja, a Société Générale 2020-ig bezárja a fiókhálózatának 15%-át és 900 munkahelyet szüntet meg az országban. A költségcsökkenést a pénzintézet a digitális...
Akkor most szerencsejáték a loot box? Belgium és Franciaország után az Egyesült Királyság egyik hivatalos szerve is felszólalt a loot box vitában. Habár nem hivatalos közleményről van szó, érdekes és megfontolandó gondolatokat tartalmaz.
Franciaország a Davis Kupa-győzelem kapujában A házigazdák egy győzelemre kerültek a verseny lille-i döntőjében.
Kisebb kormányátalakítás történt Franciaországban Emmanuel Macron francia államfő egyik legközelebbi politikustársát, Benjamin Griveaux-t, a gazdasági minisztérium eddigi államtitkárát nevezte ki péntek este az új kormányszóvivőnek.
Ikertestvére bőre mentette meg egy megégett férfi életét Ikertestvére bőrének átültetésével sikerült megmenteni egy súlyosan megégett férfit Franciaországban.
Kiutálta a nagybank a szélsőjobbot Franciaország második legnagyobb bankja, a Société Générale felszólította a Front Nationalt (FN), hogy zárja be az összes bankszámláját a pénzintézetnél. A Marine Le Pen által vezetett...