A reformellenes Orbánt nem követné Fico

Az EU reformlendületének lassulása kedvezhet Orbán Viktornak, hiszen egyelőre nem kell foglalkoznia a szorosabb integrációval.

2017. december 7. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán ügyvédje indul Erzsébetvárosban Megrajzolták Bajkai István portréját.
Migránsozással nyitotta miniszterelnökségét Andrej Babis Nagy tisztelője és irigye Orbán Viktornak az új cseh kormányfő.
Több százmilliós megbízást kapott Matolcsyéktól a volt Orbán-szóvivő lánya A feladat rendezvényszervezés lesz 36 hónapon keresztül.
Orbán talált más módszert a németországi befolyásra A berlini szövetségi kormányt megkerülve inkább a tartományi vezetőkön keresztül próbálja képviselni az érdekeit Németországban.
Beolvasott Orbánéknak Pitella Senki sem kéri Orbán Viktortól, hogy megnyissa a kapukat "boldog-boldogtalan előtt", ha ő ilyet állít a magyar állampolgároknak, "akkor hazugságot állít".
Orbán nem kívánja kommentálni a Simicska-interjút A lehazaráulózott miniszterelnök inkább nem mond semmit a szerinte kétségbeesetten vagdalkozó Simicskáról.

Simicska: Orbán hazaáruló Először mesélt a szakítás pillanatáról. Szerinte Orbán is tudta, hibázott, mikor kibökte: Roszatom.
Ficónak van megoldása a migráció megfékezésére Amíg nem lesz határozott együttműködés az afrikai országok és az Európai Unió között, addig a migráció minden bizonnyal továbbra is az unió réme marad fogalmazott Robert Fico szlovák kormányfő az Afr...
Volt szlovák kormányfő: Orbán politikája egyelőre rendben van Figyelemmel kíséri Orbán Viktor politikáját, mely szerinte egyelőre rendben van mondta Mikulás Dzurinda.
Orbán: erősödött az együttműködés Orbán Viktor a kínai kormányfővel tartott sajtótájékoztatót. A miniszterelnök elmondta, hogy a Kínával való együttműködés előnyös mindkét ország számára. Magyarország pozíciója igen erős, hiszen Európ...
A kínai gazdaság erősödésében rejlő lehetőségekről beszélt Orbán Viktor a budapesti fórum után - a nap hírei Megjelent a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszának felújításáról szóló közbeszerzési kiírás. Többnapos látogatásra Mianmarba érkezett Ferenc pápa.
Orbán egy igazán jó budai étteremben vacsoráztatta meg a kínai miniszterelnököt - fotók Vasárnap délután érkezett meg Budapestre Li Ko-Csiang kínai miniszterelnök, akit egy budai étterembe vitt Orbán Viktor.