Bejelentették, hogy ki fejezi be a Queen filmet

Hétfőn menesztették hiányzásai miatt Bryan Singer rendezőt, mára annak a neve is megvan, aki befejezi a Bohemian Rhapsodyt.

2017. december 7. 13:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nőstény macskák jobbmancsosak, a hímek inkább a balt használják A belfasti Queen's Egyetem pszichológiai tanszékétől Louise McDowell, Deborah Wells és Peter Hepper professzor 44 ivartalanított macskát vont be tanulmányukba. Megállapították, hogy a macskákra nem ér...

Friss hírek
Perceken belül kezdődik Lázár János sajtótájékoztatója
Robbanás történt a nagy-britanniai Leicesterben A brit rendőrség közlése szerint jelentős incidens történt vasárnap Leicester városában, és azt tanácsolják a lakosságnak, hogy maradjon távol a területtől.
Összefoglaló cikkünk a választási eredményről
Nevessünk/sírjunk azon, ahogy a kormánysajtó kezeli a vásárhelyi eredményt Tanulságos képsorok.
A Fidesz közleménye most érkezett meg a vasárnapi időközi választásokról
Még tart a rendkívüli hideg itthon és Európában - a nap hírei Az ellenzék által támogatott független Márki-Zay Péter nyerte a hódmezővásárhelyi időközi-polgármester választást. Országszerte megemlékezéseket tartottak a kommunizmus áldozatainak emléknapján. A vasárnapi volt a mostani tél eddigi leghidegebb reggele, Olaszországban és Romániában is rendkívül hideg van.

A macskák nemétől függ, hogy melyik mancsukat használják A nőstény macskák inkább a jobb mancsukat használják, míg a hímek a balt részesítik előnyben - derítették ki a belfasti Queen's Egyetem kutatói.

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
Megvan A Dal 2018 győztese Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten.
A csereemberével verte az MU a Chelsea-t Jesse Lindgard szerezte a 10. olyan gólt az idényben, amelyet manchesteri cserejátékos lőtt.
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Könnyekkel küszködve nyilatkoztak az újpestiek A szombati bajnokit követően szem nem maradt szárazon az interjúk során.
Rejtett kamerás laptopot mutatott be a Huawei: ez a Matebook X Pro Mindenki a billentyűzetből kiugró lencséről beszél.