Sűrű ködre, nagy esőre és szélre figyelmeztetnek

Utána jön a havazás.

2017. december 7. 13:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Kézilabda-vb: Lengyelország-Magyarország Kövesse velünk együtt a Lengyelország elleni sorsdöntő világbajnoki csoportmérkőzés izgalmait élőben!
Egyszerre vicces és megható az év legjobb karácsonyi videója Toronymagasan vezet nálunk a BBC rajzfilmje.
Sűrű ködre, nagy esőre és szélre figyelmeztetnek Utána jön a havazás.
Új tulajdonos az ETO FC Győr futballcsapatnál
Übercuki recés zsiráfkölyök született Debrecenben
Újabb zsíros falatot szerzett a pécsi trafikkirály A baranyai NER-lovag most egy hotelt nézett ki magának a pécsi belvárosban.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.