Új lakóval bővült a debreceni állatkert

Zsiráfcsikó született a debreceni állatkertben.

2017. december 7. 14:00

A cikk folytatása...Friss hírek
12 ezer embert rúg ki a General Electric  A GE Power alkalmazottainak mintegy 18 százalékát küldik el.
Dubaji reagálás Trump Jeruzsálem-nyilatkozatára
Csak egy fenyőág kell hozzá: álomszép karácsonyi dekorációk 5 perc alatt Ne dobd ki az ágakat! Idén minden eddiginél szebb díszítést készíthetsz belőlük.
Teltházas Charlie-koncerthez vágott 25 milliót az NKA Bár elvileg a nagy sztárok koncertjei piaci alapon is megállják a helyüket, az NKA azért megdobja a produkciót 25 millióval.
Díjat kapott a Gázszerelőt Felcsútra A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) tegnap adta át a díjat a K&H Bank Gázszerelőt Felcsútra! kommunikációs kampány ötletgazdáinak.
Íme a nagy C-vitamin-titok: feleslegesen tömnek minket pirulákkal? Egy csomó szer nemcsak hatástalan, káros is lehet....

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.