Csak egy fenyőág kell hozzá: álomszép karácsonyi dekorációk 5 perc alatt

Ne dobd ki az ágakat! Idén minden eddiginél szebb díszítést készíthetsz belőlük.

2017. december 7. 14:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak egy fenyőág kell hozzá: álomszép karácsonyi dekorációk 5 perc alatt Ne dobd ki az ágakat! Idén minden eddiginél szebb díszítést készíthetsz belőlük.
A szexi sztárról kis híján lecsúszott a ruha - melltartó meg sehol Nem mintha panaszkodnánk (eszünkbe se jut!), de az ausztrál modell-rappernek megint sikerült úgy felöltöznie, hogy kis híján elhagyta a ruháját. Iggy Azaleát egy Los Angeles-i étterem előtt sikerült lencsevégre kapniuk a fotósoknak. A szexi szőkeség láthatóan nem bajlódott azzal, hogy melltartót is keressen a ruhájához, ami galád módon látványosan egyre többet akart megmutatni a 27 éves sztárból.
Ködös Dunántúl, párás Tiszántúl időjárás-jelentés, 2017. december 7., csütörtök, ...
Napos idő és felhők váltakozása időjárás-jelentés, 2017. december 7., csütörtök, ...
Erzsébet királynő hatalmas divatbakit vétett - Kínos helyzetbe került A netezők is megszólták az uralkodónő ruháját.
Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett - Fotó Hol van már a kis Charlie Calvin...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.
Berki Krisztián durván kiakasztotta a Viszkist - Ezért üvöltöztek egymással Kambodzsában Ambrus Attila szerint Berki Krisztián csak hőbörgött ahelyett, hogy segített volna neki.
Tényleg rá kell dolgozni az izomlázra, vagy csak buta babona? Utánajártunk Sorra vesszük, mi a teendő az optimális izomfejlődés érdekében.
A várandós Katalin hercegné tűzpiros ruhába bújt - Ilyen gyönyörű volt tegnap Bő ruha alá rejtette a babapocakját.