Medvegyev: a NOB hatni akart az orosz elnökválasztásra

Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök azzal vádolta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), hogy a testület az Oroszországot a phjongcshangi téli olimpiáról kizáró határozatának időzítésével hatást akart gyakorolni a közhangulatra a márciusi orosz elnökválasztás előtt

2017. december 7. 14:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Oroszország kitiltása az olimpiáról Putyin malmára hajtja a vizet Oroszország kitiltása a jövő évi téli olimpiáról valószínűleg még erősebbé teszi Vlagyimir Putyin támogatását az orosz elnökválasztás kapcsán azáltal, hogy egyesíti a szavazókat egy üzenet körül: a vi...
Putyin katonai stratégiája átgondoltabb mint elődjeié Oroszország arra törekszik, hogy meggyőzze a világot: katonai hatalma egyre csak növekszik, viszont a háborúk támogatásával járó költségeit és az áldozatok számát nem kürtölte világgá.
Megszületett a döntés az orosz sportolókról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság meghozta a téli olimpiákat érintő döntését, miszerint versenyezhetnek az orosz sportolók, csakhogy nagy árat fizetnek érte.
Porosenko a NewsOne ukrán hírtévé blokádjáról Petro Porosenko ukrán elnök szerint nem engedhető meg a médiára gyakorolt nyomás, a sajtóorgánumok munkájának bojkottálása, de az "agresszor" Oroszország propagandájának terjesztése sem Ukrajnában
Kína és Oroszország űrfegyvereire figyelmeztetett egy amerikai tábornok John Hyten szerint mindkét ország nagy lendülettel fejleszt olyan fegyvereket, melyekkel műholdakat tudnának semlegesíteni.
Vb-2018 - A halálcsoportba került Izland A házigazda Oroszország Szaúd-Arábiával játssza a világbajnokság nyitó találkozóját.

Kifakadt a hackervádra az orosz miniszterelnök Nagyon rossznak, sőt visszataszítónak minősítette Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatainak légkörét Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök.
Putyin: Az orosz és a kínai vezetés között stabil és tartós a kapcsolat Oroszország és Kína vezetése között stabil és tartós kapcsolat alakult ki.
A Kaspersky vezetője azonnal elhagyná Oroszországot, ha kémkedésre kérnék Jevgenyij Kaszperszkij továbbra is tagadja, hogy bárkinek is kémkedne.
Oroszország elkezdte kitiltani a nyugati propagandát Vasárnapról hétfőre virradóra életbe lépett a külföldi adókat idegen ügynöknek bélyegző törvény.
Argentin tengeralattjáró: az oroszokban bíznak Oroszország egy távvezérlésű eszközt ereszt a tengerbe szombaton.
Főpróba remek ellenfelekkel A házigazda Norvégia mellett Oroszország és Dél-Korea lesz a magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a ma kezdődő felkészülési tornán. Kim Rasmussen 16 fős világbajnoki keretének összetétele még vál...