2037-ig titkosak a Soros-jelentés részletei

A Soros-hálózat szervezeteiről tájékozódott az Országgyűlés bizottsága.

2017. december 7. 13:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lefújták az egyik karácsonyi vásárt Lyonban, nincs pénzük terelőelemekre A Soros György és Angela Merkel által előidézett európai migráns- és terrorhullámnak köszönhetően, egyre több pénzbe kerül a karácsonyi vásárok biztonságának szavatolása.
Az emberség erejével alapítványnak adott 130 millió forintot Soros György A kormány az adományozás hírére megállapította, hogy valakik Soros pénzéből Soros céljait segítenék.
Tuzson: A Soros-terv célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon Soros György beavatkozása a választási kampányba különösen veszélyes, hiszen külföldi pénzből támogatnának magyarországi szervezeteket azért, hogy befolyásolják a választások eredményét - hangoztatta.
Brüsszel minden lépése mögött a Soros-szervezetek állnak A magyar szuverenitás megsértéséről van szó - mondta a kormányszóvivő.
Győzze le a háttérhatalmat, segítsen Orbánnak választani következő Rétyi-könyvet! Mi a közös Soros György tervében, a gízai piramisok alatt talált eltitkolt labirintusban, a spontán rákgyógyulásban és a meghiúsított energiacsodában? Andreas von Rétyi mindegyikről tudja az igazságo...
Soros sem engedhet meg magának többet, mint bárki más Többek között Soros Györgyről, sajtószabadságról, koholt vádakról, a CEU-ról, évi egymillió muszlim befogadásáról, és az egypártrendszerről is vitázott Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója...

Az észt miniszterelnökkel tárgyalt Orbán Viktor Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután az Országházban fogadta az Európai Unió soros elnökségét betöltő Észtország miniszterelnökét, Jüri Ratast - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Minisztereln...
A Fidesz-frakció szóvivője a galaktikus csillagkapu-összeesküvésről Az RTL Klub Híradója kérdezte Halász Jánost arról a könyvről, amelyet a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja rendelt meg ötezer példányban. Andreas von Réty George Soros...
A francia ballibek is beálltak Soros mögé Magyarország ellen Tetemeset sivalkodott a francia Le Monde napilap. És ahogy az lenni szokott a legszánalmasabb liberális mantrákkal erőlködnek: diktatúra, antiszemitizmus, populizmus.
Soros György kilépett a politikai szürkezónából Megszólalt Soros György, ezáltal szintet lépett a hálózati aktivitás a migráció korlátlan kiterjesztése és a Magyarország elleni támadás ügyében.
Figyelő: Soros emberei szavazták meg a kvótát A Soros-listán szereplő EP-képviselők nagy része megszavazta a dublini rendelet módosítását írja legfrissebb számában a Figyelő.
Spöttle: Soros fő célja Európa tönkretétele Az Amerikában élő magyar milliárdos tehetne valamit a migránsokért: gyárakat, iskolákat telepíthetne Afrikába, európai fizetéseket adhatna.