Rejtélyes robbanás Stockholmban, egy ember meghalt

Egyelőre azonosítatlan tárgy hevert a földön a metróállomás bejáratánál. A rendőrség nem terrortámadásként kezeli az esetet.

2018. január 7. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Két 15 éves diákkal végzett az iskolai lövöldöző Kentuckyban Egy fiú és egy lány halt meg. A lövöldöző is 15 éves, elkapták, indítéka egyelőre nem ismert.
Indulni akart az elnökválasztáson, rögtön le is tartóztatták Letartóztatták Kairóban Számi Anan volt vezérkari főnököt, aki Abdel-Fattáh esz-Szíszi hivatalban lévő egyiptomi államfő kihívója akar lenni a márciusi elnökválasztáson.
Az EP bizottsága szétosztaná Nagy-Britannia képviselői mandátumait Az EP-bizottság elképzelése szerint a Nagy-Britanniának jelenleg járó 73 mandátumból a brit kilépés után 27-et 14 olyan uniós tagország között osztanának szét, amelyek jelenleg "alulreprezentáltak" az EP-ben.
Ötven embert is megölhetett a halál papja Belgiumban, életfogytiglant kaphat A 61 éves férfi korábban saját anyja és két nagybátyja életét is kioltotta, azt mondta, hogy véget akart vetni áldozatai szenvedéseinek, bár ma már másképpen cselekedne.
Kilépett a medréből a Rajna Az egyik Peugeot autógyárban kedden leállt a termelés az árvíz miatt.
Iskolai lövöldözés volt egy amerikai kisvárosban, egy ember meghalt Hét sebesültet vittek kórházba a helyszínről. A támadót elfogták.

A nap legfontosabb hírei 2018. 01. 07. Robbanás Stockholmban, ítéletidő világszerte.

Top hírek:
Ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista Thaiföldön Egy svédasztalos vacsora után lett rosszul.
Láva ömlik a Mayon vulkánból, ezreket kellett evakuálni fotók A Mayon vulkán kráteréből kitörő láva elérte a 700 méteres, míg a hamufelhő a három kilométeres magasságot - közölte a helyi vulkanológiai intézet. A tűzhányót a Fülöp-szigeteki fővárostól, Manilától délkeletre fekvő Legazpi városból nézve, valamint Daraga város közeléből is lefotózták.
42 embert tartóztattak le, mert ellenzik a szíriai török hadműveleteket Szombaton léptek akcióba a törökök a kurd milíciák ellen.
Pisztollyal állított meg autókat Vádat emeltek a magát akciófilmbe képzelő férfi ellen.
A feminista ikon bírálta azokat, akik "széttárták a lábukat" Weinsteinnek Germaine Greer szerint 20 évvel ezelőtt történtek miatt nem lehet most derékba törni emberek karrierjét.
Terrorizmussal vádolnak három cseh állampolgárt Egyikük a volt prágai imám.