Trump: Miért mindenki a szarfészek országokból jön hozzánk?

És miért nem mondjuk Norvégiából?

2018. január 12. 6:01

A cikk folytatása...Friss hírek
A rénszarvasok érdekében nem épülhet szélerőmű Norvégiában Tavaly egy hét alatt 110 rénszarvast gázoltak el vonatok.
Megtámadtak két őrt egy francia börtönben Egyiküknek a nyakát is megvágták.
Elfogták a férfit, aki terroristáknak adott el hamis útleveleket A pakisztáni férfi csak pár száz dollárért árulta őket.
Felfüggesztették a cseh kormányfő mentelmi jogát A prágai képviselőház ezzel lehetővé téve a rendőrség számára, hogy folytathassa az eljárást Andrej Babis ellen, mert a gyanú szerint visszaélt az európai uniós támogatásokkal.
Az ugandai elnök újragondolja álláspontját a halálbüntetéssel kapcsolatban Szerinte az engedékenységével visszaélnek az emberek.
Vaklárma volt a lépfeneriadó a belga államtitkár irodájában A töltény viszont valódi volt.

Top hírek:
Már Indiának is van nagy hatótávolságú atomfegyvere A rakétával csapást mérhetnének Kína bármely pontjára.
Trump magyar származású extanácsadóját a magyar rendőrség körözi Az elfogatóparancs nem zavarta Szijjártót sem.
Korlátozzák a vízhasználatot Fokvárosban Napi 50 liter vizet használhatnak a háztartások. Különben április végén nem fog víz folyni a csapokból.
Százak tüntettek Haitin Trump "pöcegödrös" kijelentése miatt Port-au-Prince-ban több százan vonultak utcára azt követően, hogy a hírek szerint az amerikai elnök egy korábbi, a bevándorlással kapcsolatos tanácskozáson "pöcegödör országoknak" nevezte a haiti, salvadori, valamint afrikai bevándorlók szülőhazáit.
The Guardian: szexuálisan zaklattak több ENSZ-dolgozót A brit napilap információi szerint az áldozatok esetleges panaszai következmény nélkül maradtak, az elkövetők pedig büntetlenül folytathatják tevékenységüket.
Megölték a már többször is halottnak mondott dzsihadistát Az egykori rapper számtalan videón fenyegetőzött merényletekkel.