Mikler szerint újra meglephetjük az olimpiai bajnok dánokat

A magyar válogatott számára szombaton kezdődik a férfi kézilabda Európa-bajnokság.

2018. január 12. 14:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Európa legjobb színésznője az I/I-ben! csütörtök 23.00 Az I/I Azurák Csabával témái: kampánystart  csatazajban, avagy stratégiák a választások célegyenesében. A műsor vendége lesz még Borbély Alexandra, a nagysikerű Testről és lelkről című film fősze...
Keddi sztárparádé a Manchester Cityvel és az Atlético Madriddal Az Európa Kupában küzd az Alba Fehérvár, de képernyőre kerül a jégkorong BL-elődöntő is.
Kijutott az U17-es női röplabda Eb-re a magyar válogatott A magyar U17-es leány röplabda-válogatott harmadik legjobb csoportmásodikként kijutott az áprilisi, bulgáriai Európa-bajnokságra.
Országos csúcs született a sportlövők Európa-bajnoki válogatóján Major Veronika a női légpisztolyosok között teljesített kimagaslóan.
Sallai Roland Európa 50 legtehetségesebb focistája között Az UEFA által kiadott listán olyanok nevek vannak, mint Justin Kluivert és Milan Skriniar.
Az év koncertkritikája az év, illetve Európa legnívósabb újévi koncertjéről Mága Zoltánnal

Császár Gábor: Új időszámítás kezdődött a válogatottnál Az Európa-bajnokságra készülő férfi kézilabda-válogatottnál sok minden változott tavaly óta.
Bulgária az EU Tanácsának új elnöke Megkezdte 6 hónapos mandátumának kitöltését Bulgária *** az Európai Unió Tanácsának elnökeként. A kelet-balkáni állam Észtországot váltja. Bulgária legfontosabb programterve a külső határzárak erősíté...
Kövér László: akkor örülnék igazán, ha Gyurcsány odakerülne, ahova való Kiállt az erős nemzetállamokból álló Európa, a normalitás, a racionalitás mellett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki szerint a nyugat-európai politikai ellenfeleik abszurditása ellen a tömegek ...
"Európa érdeke, hogy fejlődjenek az orosz-amerikai kapcsolatok" A német külügyminiszter szerint egyedül így lehetne csak megoldani például az észak-koreai válságot.
Kiss Norbi borozni is Mercedessel ment Különleges autós kalanddal kezdődött - és végződött - Kiss Norbi, a Tankpool 24 Mercedes kétszeres Európa-bajnok pilótájának bulija az Egri Borszalonon.
Szomorú, kijózanító év volt Tavaly ilyenkor még boldogan értékelhettük a magyar labdarúgás utolsó egy esztendejét, mert az Európa-bajnoki szereplés ténye, valamint az ott mutatott teljesítmény eufóriája meghatározó erővel befoly...