Súlyos beteg a Fradi sztárja

Maláriás Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai labdarúgója.

2018. január 12. 19:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Doll: Miért ne lehetnék egyszer magyar szövetségi kapitány? Egyelőre viszont a Fradi foglalja le a német edzőt.
NB I: több mint négymillió forintos büntetés a 24. forduló után Természetesen az Újpest-Fradi vitte a prímet a bírságok tekintetében.
Dzsudzsák Balázs a Fradi támadójával töltötte a húsvétot Varga Roland is meghívást kapott a nyírlugosi családi ünnepségre.
Szenvedett a Fradi, de bronzérmes a női kézilabda MK-ban A Siófok már hat góllal is vezetett, de a hajrában új lendületet kapott az FTC.
Az utolsó percben reklamálhatott 11-est a Fradi 19 bajnoki után nem lőtt gólt az FTC, az újpesti derbin játszott nulla-nullát.
Felsorolni is nehéz, hogy mi mindent nézhetünk szombaton Képernyőn az Újpest-Fradi, a Juve-Milan, a Bayern-Dortmund, a Real, a Barca és még sokan mások.

Újpest-Fradi: Böde a kedvenc Derbijéről beszélt - videó Vallomást tett a fradisták egyik legnagyobb kedvence.
NB I: tét nélküli meccsek kizárva, öldöklő harc lesz a bennmaradásért A Fradi és a Vidi külön bajnokságot játszik. A harmadik Újpest is csak tíz pontra van a veszélyzónától.
Sosem látott képek a mexikói túráról, amiért Puskás Öcsi is fradista lett Ha azt mondjuk, Mexikó és magyar foci, mindenkinek Irapuato és a szovjetek elleni 0-6 jut eszébe. Bezzeg hetvenegy éve! 1947-ben a Fradi portyázott ott korabeli szóhasználattal , a magyar futball kir...
Böde: Valamit mondott a mester, de nem értettem A Fradi csatára a szokásos őszinteséggel nyilatkozott.
A Fradi klasszisa fél évre kiütötte a magyar női kézilabda-válogatott kapitányát Elszakadt jobb térdének elülső keresztszalagja, így várhatóan hat-hét hónap kényszerpihenő vár Tomori Zsuzsannára, a magyar női kézilabda-válogatott kapitányára - tudatta a magyar szövetség honlapja.
Telt ház lesz a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjén A Fradi, a Győr, a Siófok és az Érd harcolnak a trófeáért a Papp László Sportarénában.