Havazni fog a hétvégén: egyre hidegebb, télies időjárásra számíthatunk

Már mínuszok is lehetnek.

2018. január 12. 19:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Mindenki rosszul mosta a farmert eddig, így kellene valójában Meglepő, ami kiderült a farmer tisztításáról.
Nehéz elhinni, hogy napi 30 perc séta ezt képes tenni a testeddel Elképesztő.
Gáspár Laci: Nem plasztikáztattam, szenvedek - videó Nagyon dühös a zenész, most elmondja az igazat arról, mi lehet szokatlan az arcán.
Gyalog húzza mopedautóját Budapestre 5 napon keresztül, 15-20 kilométert megtéve gyalog húzza fel mopedautóját Budapestre egy férfi. Ezzel a kis akcióval azért harcol, hogy járművét elektromos autóként ismerjék el. Azt szeretné, hogy zöld rendszámot kapjon. Több, mint 110 kilométert gyalogol Szolnokról a fővárosba azért, hogy elérje célját.
800 méter hosszú a rekord kolbász 600 kiló húsból készült az ország leghosszabb közel 800 méter hosszú kolbásza Sajóvámoson.10 óra alatt készült el a rekordnagyságú hústömeg. A készítők összesen hét disznót dolgoztak fel, és minden egyes méterre szakavatott kezek ...
Hihetetlen magyar teniszsiker Óriási magyar siker a világ legrangosabb teniszversenyén. Az Australian Openen Fucsovics Márton a legjobb 16 közé jutott. Ezzel az eredménnyel az elmúlt harminc év egyik legnagyobb tenisz sikerét érte el a mindössze 25 éves sportoló. Fucsovics a nyolcaddöntőben az világ legsikeresebb teniszezőjével, Roger Federerrel játszik majd, aki maga is gratulált a magyar .

Top hírek:
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka 
Elhunyt a legendás chef, aki megújította a francia konyhaművészetet Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett.  A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. "Paul Bocuse meghalt, a gasztronómia gyászol.
Nézz be Versace irodájába: ilyen körülmények között dolgozik a tervező Egy ilyen helyen élmény a munka.
10 magyar vár, ami egykor gyönyörű lehetett: mára a romokat is alig lehet felismerni Akad, ahol már csak az alapok maradtak fenn a büszke várak helyén.