Ukrán miniszterelnök: Adja vissza a Krímet Oroszország Ukrajnának!

Keleti szomszédaink még mindig a félsziget visszaadásáról álmodoznak.

2018. január 12. 19:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyilvánosságra hozták az élveboncoló japán egység névsorát Biológiai fegyvereket fejlesztettek a 731-es egységnél, ehhez embereket főztek vagy állati vért pumpáltak foglyokba.
Meglőtte terhes édesanyját egy 3 éves kislány A gyerek a kocsi hátsó ülésében ült, amikor véletlen elsült a kezében a pisztoly.
Az utcán fekve találtak rá a vérző 14 éves fiúra Az angol fiú iskolába indult. Amikor a járókelők rátaláltak, már nem lélegzett.
Tele van méreggel a Genfi-tóból kihalászott műanyag hulladék A megvizsgált hulladékok egyebek mellett veszélyes mennyiségű kadmiumot és ólmot találtak a szakemberek. A tárgyak nagy része már valószínűleg régóta úszott a vízen.
Ukrajna lekapcsolt 40 orosz tévét az ország keleti felében A frontvonalra tettek zavaróadókat, 150 települést "védenek" így az orosz propagandától.
A terroristák rakétákkal üdvözölték a diplomatákat tripoli repülőterén Egy repülőt eltaláltak, de senki sem sérült meg.

Top hírek:
Életfogytiglani börtönre ítélték a hősként tisztelt török katona gyilkosait A per 18 érintettjét szándékos emberölés és az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete vádpontjaiban találták bűnösnek.
Trump megmondta, mire számíthat Kim Dzsong Un "Ha nem gyümölcsözőek a tárgyalások Kim Dzsong Unnal, akkor otthagyom" közölte az amerikai elnök az észak-koreai vezetővel esedékes tárgyalásairól.
Tele van méreggel a Genfi-tóból kihalászott műanyag hulladék A megvizsgált hulladékok egyebek mellett veszélyes mennyiségű kadmiumot és ólmot találtak a szakemberek. A tárgyak nagy része már valószínűleg régóta úszott a vízen.
Teljes áramszünet van Puerto Ricón Egy földgyalu véletlenül elvágott egy fővezetéket.
A szankciók használnak az orosz milliárdosoknak Két év alatt több mint harminc százalékkal nőtt az orosz milliárdosok száma, már milliárdos az az üzletember is, aki Görögországban pisztollyal rohangált egy focipályán. A Forbes magazin moszkvai kiadása szerint az összvagyon is szépen nő: 25 milliárdos a bővülés, s a leggazdagabbaknak már 485 milliárd dollárjuk van.
Putyin ad még egy esélyt Trumpnak Vlagyimir Putyin orosz elnök állítólag arra utasította az orosz kormányzat tagjait, hogy mérsékeljék nyilatkozataik Amerika-elleneségét, mert a Kreml ura még egy esélyt akar adni Donald Trump amerikai elnöknek a kétoldalú kapcsolatok megjavítására.