Ukrán miniszterelnök: Adja vissza a Krímet Oroszország Ukrajnának!

Keleti szomszédaink még mindig a félsziget visszaadásáról álmodoznak.

2018. január 12. 19:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Megöltek négy török katonát a szíriai-török határtérségben Egy kurd milícia harcosai végeztek velük.
Elnök akar maradni Egyiptomban az Orbánnal is kezet rázó Szíszi Szíszi 2014-ben került hatalomra Egyiptomban, miután az előző évben katonai erővel mozdította el posztjáról az iszlamista Mohamed Murszi elnököt.
Az egyiptomi államfő újra indul az elnökválasztáson A választások első fordulóját március 26-28. között rendezik meg.
Szergej Lavrov: Az Egyesült Államok nélkül vége az iráni atomalkunak Az orosz külügyminiszter szerint ha az egyik fél kilép, darabjaira esik szét az egyezmény.
Újra a rivális nagyhatalmak lettek az USA fő ellenségei James Mattis, amerikai védelmi miniszter immár nem a terrorizmus elleni, hanem a Kína gyors katonai terjeszkedése és az amerikai megítélés szerint egyre agresszívabb Oroszország elleni fellépést nevezte meg az Egyesült Államok nemzetvédelmi prioritásának.
Újabb erős földrengés rázta meg Mexikót Egyelőre nem jött hír halottakról vagy komoly károkról.

Top hírek:
Megtámadtak két őrt egy francia börtönben Egyiküknek a nyakát is megvágták.
Terrorista merényletre emlékeztető ámokfutás Rióban Autóval száguldozott a Copacabana egyik sétálóutcájában.
Százak tüntettek Haitin Trump "pöcegödrös" kijelentése miatt Port-au-Prince-ban több százan vonultak utcára azt követően, hogy a hírek szerint az amerikai elnök egy korábbi, a bevándorlással kapcsolatos tanácskozáson "pöcegödör országoknak" nevezte a haiti, salvadori, valamint afrikai bevándorlók szülőhazáit.
Brutális, ahogy egy nagyobb cápa kettéharap egy kisebb cápát
The Guardian: szexuálisan zaklattak több ENSZ-dolgozót A brit napilap információi szerint az áldozatok esetleges panaszai következmény nélkül maradtak, az elkövetők pedig büntetlenül folytathatják tevékenységüket.
Elfogták a férfit, aki terroristáknak adott el hamis útleveleket A pakisztáni férfi csak pár száz dollárért árulta őket.