Templomokat támadtak meg a Santiagoban a pápa látogatása ellen tiltakozva

A chilei vizit 1,6 milliárd forintnak megfelelő költségei ellen tiltakoztak.

2018. január 12. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Álmodj velem! - 74. rész Pablo elköltözik Cindy-től Santiago-val együtt. Christiant a börtönben beveszik egy üzletbe, majd Pablo fenyegető telefonhívást kap az öccsével kapcsolatban. Maia elárulja Othón-nak, hogy Bernarda apj...
C. Ronaldo kivetkőzött magából a Juventus elleni gólja után - képgaléria Real Madrid-Juventus: a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzése a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én.

Friss hírek
Horrorfilmbe illő, életveszélyes játszótér Csapon Hatalmas, szeméttel teli vizesárok tátong a csúszda alatt.
Idén is bojkottálták a kisebbségek a horvát állami antifasiszta megemlékezést A kisebbségek tiltakozását az váltotta ki, hogy egy usztasa köszönéssel ellátott emléktábla még mindig a volt koncentrációs tábor közelében van.
Lövöldözés Amerikában: négy ember meghalt A gyilkos egy étterem vendégeire nyitott tüzet.
Tévesen hiszik a szaúdiakról, hogy nem fogadnak be muszlim menekülteket A menekültválság kezdetén a nemzetközi sajtóban sokszor ismételték, hogy Szaúd-Arábia senkit sem fogadott be a muszlimok közül, noha megtehetné. A helyzet ennél sokkal összetettebb.
Jelentősen csökkent Németországban a bűnözés Miközben a hazai médiumok egy része szerint már polgárháborús állapotok uralkodnak Németország városaiban, a rendőrségi statisztikák szerint negyedszázada nem csökkent egy év alatt olyan mértékben a bűnözés az országban, mint 2017-ben.
A francia rendőrök kiürítették Mont Saint-Michel szigetét A francia rendőrök vasárnap kiürítették a turisták körében népszerű Mont Saint-Michelt, miután a Normandia partjainál lévő szigeten egy férfi mmegöléssel fenyegetett meg egy rendőrt.

A betolakodó - 49. rész Virginia nem tudja eldönteni, hogy higgyen-e Danilo-nak. Elena egyre furcsábban viselkedik. Vanessa ismét elmegy Santiago-hoz. Maximiliana meglátogatja Carlos Alberto-t a fogdában. Virginia Carlos Alb...
A Real Madrid elnöke nem elégszik meg a négy BL-trófeával Florentino Pérez szerint Santiago Bernabéu példáját akarják követni.
Meghalt a Real Madrid BL-győztesének ötéves kisfia Santiago Canizares gyereke súlyos betegséggel küzdött.

Top hírek:
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.
25 évig várt a kivégzésére, most mégis kiengedték A férfi, akit barátnője kétéves kislányának megerőszakolásáért és megöléséért ítéltek el, csütörtökön hazamehetett a halálsorról.
A választási vereséget el nem viselők tüntetése, vicces emberek szónoklatai Erzsi macska gazdája, Heti Hetes és bukott rendezőhallgató, Soros pénzén együtt bulizott a Soros-csapat.
Lövöldözés Amerikában: négy ember meghalt A gyilkos egy étterem vendégeire nyitott tüzet.
Észak-Koreában beindult a templomépítés, magyarok is érintettek A kommunista államban ortodox templom épül, és magyarok baptista imaházat is emelnek.
A francia rendőrök kiürítették Mont Saint-Michel szigetét A francia rendőrök vasárnap kiürítették a turisták körében népszerű Mont Saint-Michelt, miután a Normandia partjainál lévő szigeten egy férfi mmegöléssel fenyegetett meg egy rendőrt.