Törött szárnyú vándorsólymot műtöttek a Hortobágyi Madárkórházban

A fiatal madár valószínűleg nekirepülhetett egy vezetéknek, ez okozhatta sérülését.

2018. január 12. 21:14

A cikk folytatása...Friss hírek
A nemzetpolitika a külhoni közösségek hosszútávú megmaradását szolgálja A sikeres nemzetpolitikához rendszerszerű és innovatív munkára van szükség - jelentette ki a Nemzetpolitikai Kutatóintézet igazgatója hétfőn Szegeden.
Nagyot bukhat Magyarország - Máris reagált a kormány a kiszivárgott brüsszeli tervre Az uniós pénzosztás során "nagyon veszélyesnek tartom azt, hogyha bárki valamifajta szubjektív politikai szempontrendszertől tenné függővé az európai uniós forrásokat" - így reagált Szijjártó Péter...
Saját szurkolói tamádták és rugdosták meg Futács Márkót és a Hajduk Split játékosait A magyar gólkirálynak a feje is bevérzett. Bűnük az volt, hogy kikaptak a hétvégén a Dinamo Zágrebtől.
Folytatódik Radovan Karadzic hágai pere 2016-ban háborús bűnökért kapott 40 évet, többek között a srebrenicai mészárlás miatt. Most kezdődött a fellebbviteli tárgyalás.
Repülőjegy Amerikába Nyolcvanhat éves korában elhunyt Miloš Forman. Nevéhez olyan kultikus filmek fűződnek, mint a Hair, a Száll a kakukk fészkére, az Amadeus vagy a Tűz van, babám!
Álmodj velem! - 76. rész Maia elmegy Rafael-hez, a férfi azonban látni sem akarja. Pablo visszaáll testőrnek, Antonia pedig egyre közelebb akar hozzá kerülni. Tulia továbbra sem veszi tudomásul, hogy Christian megbocsátást érdemel. 

Orvvadászok lőtték meg a sast Orvvadászok lőttek meg egy parlagi sast Borsodban. A legyengült madarat egy gazda találta meg és azonnal állatorvoshoz vitte. A sasnak eltört a szárnya, a hortobágyi madárkórházban műtéttel távolított...

Top hírek:
Eloltották a győrújbaráti raktártüzet, autókat is ki kellett menteni Egy 700 négyzetméteres raktárépületben ütött ki tűz, de a szomszédos helyiségre is átterjedtek a lángok.
Demcsák Zsuzsa újra szerelmes - A reggeli műsorban kotyogta ki Demcsák Zsuzsa a magánéletéről is beszélt a Reggeliben.
Euró tízmilliárdokat vennének el Közép- és Kelet-Európától Azt is elvárnák, hogy a tagállamok nagyobb önerővel szálljanak be a beruházásokba.
Három autó karambolozott Marcaltő közelében A balesetben többen megsérültek.
Frontális baleset: A síneken landolt az Audi A fekete sportautós a XIX. kerületi Europark mellett karambolozott egy szürke BMW-ssel vasárnap délután.
Bazi nagy török összefogás: kijátszották Erdogan trükközését Tizenöt képviselő az utolsó pillanatban átült a legesélyesebb, de kitiltott pártba. Így mégis indulhatnak,