Törött szárnyú vándorsólymot műtöttek a Hortobágyi Madárkórházban

A fiatal madár valószínűleg nekirepülhetett egy vezetéknek, ez okozhatta sérülését.

2018. január 12. 21:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nehéz műtét volt, de jól van a meglőtt vándorsólyom Azonnali beavatkozás a Hortobágyi Madárkórházban.

Friss hírek
Szerencsétlen góllal ikszelt a Hertha Dárdai csapata a meccs nagy részén jobb volt, mint a 2. Dortmund, de végül mégsem sikerült nyerni.
Civilnek hazudott spanyol szervezet több száz migránst hajóztatott át a Földközi-tengeren Háromszázötvenhat migránst és három halottat emelt hajójára a Földközi-tengeren és szállított a szicíliai Pozzallo kikötőjébe pénteken a Proactiva Open Arms (POA) álcivil szervezet egyik hajója.
CÖF-díjátadó: az ellenzék ellenség lett, érik a Békemenet Addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul, üzente az egyik Békemenet-szervező.
Február 2-án temetik Ökrös Oszkár cimbalomművészt Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművészt, a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáját február 2-án helyezik végső nyugalomra a budapesti Ávilai Nagy Szent Teréz-plébániatemplom altemplomában kialakított urnatemetőben közölte a zenekar pénteken az MTI-vel.
Spanyol bajnokság 2017/18 - 20. forduló eredményei és gólszerzői Az Athletic Bilbao egy ponttal távozott a Getafétól. A 20. forduló eredményei és gólszerzői Fri, 01/19/2018 - 22:53
A köztévé híradójának propagandistái péntek délután belehallucináltak húszmilliárd forintot Gulyás Márton zsebébe Húszmilliárd, lassan mondom: HÚSZ MILLIÁRD FORINT. Igen, ennyit kapott a híradó szerint Gulyás Márton Sorostól. A szolgamédia megint felült a dilivonatra.

Autósok tizedelik a madarakat A Hortobágyi Madárkórház azt kéri, figyeljünk oda kicsit jobban.

Top hírek:
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban
Lemondott a bíró, elölről kell kezdeni Hunvald György perét Rajmon Balázs tiltakozásból mondott le amiatt, hogy az Országos Bírói Hivatal nem szakmai alapon dönt a bírák kinevezéséről és még abba is bele akar szólni, hogy hogyan járjanak el a bírák.
Meglepődsz, mit művel Charlotte a kis Györggyel - A királynő szólta el magát Katalin és Vilmos gyermekei között megvan a hierarchia.
Híddal kötné össze Nagy-Britanniát Európával Boris Johnson A Brexit után jól jönne a gördülékeny közlekedés a brit szigetek és a kontinens között.
Kitart a felhős, esős idő Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég.
Uzsorások markában A nem fedezett árfolyamkockázattal működő lakossági devizaalapú hitelek uzsorás hitelnek számítanak.