Helen Mirren épp most nyert egy egész évet az életéből

2018. január 12. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Helen Mirren mégis plasztikáztatott? Megszegte fogadalmát Helen Mirren? Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő évek óta azt szajkózta: sosem fog plasztikáztatni, és nem érti, miért tesz valakit boldoggá, hogy összevagdaltatja magát. A...
Helen Mirren rájött, hogy csak 72 éves Egy évvel idősebbnek gondolta saját magát.

Friss hírek
Napi horoszkóp - január 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Game over: A gyenge jelszóvédelem a gamereknek veszedelem Az online játékok gyártása és üzemeltetése viszonylag rövid idő alatt rendkívül jövedelmező iparággá vált, olyannyira, hogy több online regisztráció van, mint valaha. A Kaspersky Lab legfrissebb kutatása szerint az emberek 53%-a játszik rendszeresen, ugyanez az arány picit nő a fiatalabb korcsoportban, 25-34 évesek 64%-a, míg a 16-24 évesek 67%-a.
Görögország és Spanyolország is jobb osztályzatot kapott Görögországnak és Spanyolországnak is az eddiginél jobb államadós-besorolást adott pénteken két nemzetközi hitelminősítő
A tokaji borvidéket is népszerűsítik Kínában az EU-Kínai Turisztikai Év című programban Számos európai világörökségi helyszín mellett a tokaji borvidéket is népszerűsíti a pénteken kezdődött EU-Kínai Turisztikai Év (ECTY) című program a távol-keleti országban.
Ünnepek után együnk rostban gazdag ételeket! A rostban gazdag étrend elengedhetetlen az egészséges bélműködéshez. Vizsgálatok megállapították, hogy csökkentheti bizonyos egészségügyi problémák, így a vastagbélrák, az elhízás és a székrekedés kialakulásának kockázatát is. ...
Megöltek négy török katonát a szíriai-török határtérségben Egy kurd milícia harcosai végeztek velük.

Örök életre vágyik Helen Mirren Azt kívánom, bárcsak 30 éves lehetnék árulta el titkos óhaját Helen Mirren. Az Oscar-díjas színészlegenda még most, 72 évesen is kirobbanó formában van, megőrizte természetes fiatalosságát. Nem is a ...
Bebörtönzött kísértetekkel riogat Helen Mirren gótikus horrorja Az Oscar-díjas színésznő főszereplésével közeleg a Winchester című alkotás, melynek itt az új előzetese. Trailer.

Top hírek:
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban
Lemondott a bíró, elölről kell kezdeni Hunvald György perét Rajmon Balázs tiltakozásból mondott le amiatt, hogy az Országos Bírói Hivatal nem szakmai alapon dönt a bírák kinevezéséről és még abba is bele akar szólni, hogy hogyan járjanak el a bírák.
Meglepődsz, mit művel Charlotte a kis Györggyel - A királynő szólta el magát Katalin és Vilmos gyermekei között megvan a hierarchia.
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Híddal kötné össze Nagy-Britanniát Európával Boris Johnson A Brexit után jól jönne a gördülékeny közlekedés a brit szigetek és a kontinens között.
Kitart a felhős, esős idő Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég.