Szijjártó választ vár Romániától - a nap hírei

Elfogadhatatlannak tartja a magyar autonómiatörekvésekkel összefüggő román miniszterelnöki kijelentést a külgazdasági és külügyminiszter. A 75 évvel ezelőtti doni katasztrófa áldozataira emlékeztek Budapesten. A nemzetgazdasági miniszter szerint várhatóan 4 százalék fölött bővült a magyar gazdaság az elmúlt évben.

2018. január 12. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Baleset az M2-esen: két autó karambolozott Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Sződligetnél, a Budapest felé vezető irányban - közölte az MTI-vel vasárnap az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
Kárpát-medencei együttműködés a borvidékek és a borkultúra fejlesztéséért Magyarországi és határon túli magyar borászok erősítették meg együttműködési szándékukat szombaton Budapesten, amikor Budafokon aláírták a II. Kárpát-medencei Borszerződést a borvidékek és a borkultúr...
Menetrendszerű Hsziamen-Budapest tehervonat kapcsolat létesült Pénteken útnak indult az első menetrend szerint közlekedő tehervonat szerelvény a kelet-kínai tengerparti Hsziamen városból Budapestre.
Ukrajna - Szijjártó: a kormány kész a megállapodásra A magyar kormány kész a konzultációra és a megállapodásra is az ukrán oktatási törvény ügyében, de csak ha akkor, annak tartalma a kárpátaljai magyarok érdekével, akaratával találkozik - mondta Sz...
Átadták a Raoul Wallenberg-díjakat Átadták a Raoul Wallenberg-díjakat szerdán Budapesten. A vészkorszakban magyar zsidók ezreit a deportálástól megmentő svéd diplomatáról nevezett elismerést azok vehették át, akik bátor kiállásukkal, é...
Idén is igényelhető az első házasok adókedvezménye Idén is lehet igényelni az első házasok adókedvezményét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Budapesten hozott létre kiberbiztonsági központot a Deloitte Negyven emberrel működő, a közép-európai régiót kiszolgáló kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten Cyber Intelligence Centre (CIC) néven a Deloitte - tájékoztatta az MTI-t a könyvvizsgáló cé...
Nagyon egyedi szabadulószoba nyílt Budapesten A XIII. kerületben nyílt szabadulószoba nem csak az ötletessége miatt érdekes, de azért is, mert egy komoly problémára hívja fel a figyelmet.
A nap legfontosabb hírei 2018.01.13. Beteg néni mellett imitáltak szexet egy pécsi szeretetotthon ápolói, féltékenységből ölt egy 17 éves fiú Budapesten. Ez történt szombaton.
Hadházy szerint a szokásos ár legalább négyszeresébe kerül majd a Belgrád-Budapest vasút kilométere De a kínai hitel megéri, reagálta Szijjártó.
Januárban kezdődhet a Múzeumkert megújítása Még ebben a hónapban elkezdődhetnek és nyár végéig be is fejeződnek a Magyar Nemzeti Múzeumhoz tartozó Múzeumkert rekonstrukciós munkálatai mondta el Varga Benedek főigazgató szerdán Budapesten.
Alapvető tényekkel sem volt tisztában az EP jelentéskészítője Budapesten vizsgálódik az a zöldpárti EP-képviselő, aki jelentést ír a magyar kormány tevékenységéről az Európai Parlament megbízásából.