A Bayern leverte a Bayer Leverkusent

Nem fenyegették a listavezető listavezetését.

2018. január 12. 22:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ismét jelentős Covestro részesedést adott el a Bayer A Bayer 21 millió darab Covestro részvényt értékesített részvényenként 86,25 eurós árfolyamon.
Ribéry még mindig az ellopott Aranylabda miatt kesereg A Bayern szélsője a mai napig nem tudta feldolgozni Ronaldo 2013-as győzelmét.
Kiderült, mennyi pénzt keres Dárdai Pál a Herthában A Bayern Münchent irányító Jupp Heynckes fizetése toronymagasan az első.
Bayer Zsolt: Csőcselék (és) értelmiség Megszerezni a hatalmat bármi áron, ha nem megy másképpen, hát lincseléssel, lámpavassal, idegen szuronyok hegyén.
Pornószínésznővel kavar a Bayern klasszisa? - kép Válása után próbál társat találni a futballista.
James Rodríguez szemet vetett egy pornósra James Rodríguez, a Bayern München középpályása tavaly vált el a feleségétől, és úgy tűnik, egy pornósztárral próbál vigasztalódni.

Érdekes: ez a játékos távozhat a Bayern Münchentől A klubelnök nagyon szomorú lenne, ha a futballista máshol folytatná.
22 éves németért küzd a Bayern a Barcával Sőt, a Pool is képben van a középpályásért.
Kövér László: akkor örülnék igazán, ha Gyurcsány odakerülne, ahova való Kiállt az erős nemzetállamokból álló Európa, a normalitás, a racionalitás mellett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki szerint a nyugat-európai politikai ellenfeleik abszurditása ellen a tömegek ...
A Bordeaux braziljára hajt a Bayern, a Man United és a Tottenham is A Videoton által kiejtett Bordeaux brazil támadójáért elképesztő összeget kaphat a francia klub Sat, 12/30/2017 - 12:19
Háttérkép Bayer Zsolttal
Komoly döntést hozott a Bayern klasszisa Eldőlt, hol folytatja a pályafutását a német csapat futballistája.