Budapest keresi a ,,hangját- Kottázd le a város moraját!

A Fővárosi Önkormányzat, szeretné megtalálni Budapest Dalát.

2018. február 4. 12:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Budapest keresi a ,,hangját- Kottázd le a város moraját! A Fővárosi Önkormányzat, szeretné megtalálni Budapest Dalát.
Dolgozik a kabinos akadálymentesítésen a főváros és a MEOSZ Jelenleg is dolgozik az új, kabinos megoldáson az M3-as metró akadálymentesítésével kapcsolatban a fővárosi önkormányzat és a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ).
Bécsi mintára nyitott migrációs ügyfélpontot Budapesten a fővárosi önkormányzat Ausztriától tanulja Budapest, hogy miként kell tájékoztatni a migránsokat a jogaikról, kötelezettségeikről és a mindennapi élet tudnivalóiról.

Keresik Budapest hangját Keresik Budapest hangját. A Fővárosi Önkormányzat pályázatot hirdetett és meghívott 11 előadót, hogy mindenki írjon egy dalt, amely lekottázza Budapestet. Ráadásul még három hely kiadó, mivel olyan ze...
Szeméthegyek és elkordonozott szökőkút a félkész Határ úti csomóponton A Fővárosi Önkormányzat még 2014-ben döntött a csomópont felújításáról, de most, négy évvel később még mindig felemás a helyzet.
DK: A főváros a menedékkérők oldalára állt, helyesen A DK szerint a fővárosi önkormányzat egyértelműen a menedékkérők oldalára állt.