Szerdán kezdődik a 4. Magyar Filmhét

Vasárnap a Filmhét FB-oldalán jelentik be az idei Magyar Filmdíj-jelölteket.

2018. február 6. 12:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elindult a közönségszavazás a Magyar Filmdíjra A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.
A szörnyű tragédiákat újra és újra elő kell venni A Genezis című magyar film arról szól, hogy milyen utóhatásai vannak a romagyilkosságoknak. Berlinben volt a premierje, ott interjúztunk a rendezővel, Bogdán Árpáddal.
Megvannak a Magyar Filmdíj idei jelöltjei Kihirdették az idei Magyar Filmdíjra jelöltek neveit és az elismerésre esélyes filmek címeit.
Van kiért izgulnunk a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Több magyar film is versenyez.
Marozsán Erika az őrület határán táncol Leszbikus csók, kemény verekedés, szex - minden van az új magyar film előzetesében, amit először az Indexen lehet megnézni.
Összecsap a Testről és lélekről és a Kincsem Megvannak a Magyar Filmdíj jelöltjei.

Íme a Magyar Filmdíj jelöltjei Az ünnepélyes díjátadót március 11-én este a Vígszínházban rendezik meg.
Kikerült a Youtube-ra az a magyar film, ami díjakat ugyan nyert, de nem megy a Filmhétre A Kojot mától látható a legnagyobb videómegosztón.
Oscar-láz a filmhéten Elkezdődött a 4. Magyar Filmhét a budapesti Corvin moziban, méghozzá Szabó István első olyan filmjével, melyet Oscar-díjra jelöltek. A vasárnapig tartó filmes mustrára 131 alkotást neveztek, és vetíti...
50 ezer forinttal meg a ruhával, ami rajtam van, világgá megyek Gondolt már arra, hogy a szomszédjában minden iratuktól, pénzüktől és méltóságuktól megfosztott szolgálók dolgoznak? A modernkori rabszolgaság bárhol, egy kis településen, vagy egy nagyvárosban is fe...
Vasárnap jelentik be a Magyar Filmdíjak idei jelöltjeit Vasárnap jelenti be a Magyar Filmdíjak idei jelöltjeit Novák Emil, a Magyar Filmakadémia Egyesület elnöke a szerdán kezdődő 4. Magyar Filmhét Facebook oldalán közölték a szervezők az MTI-vel kedden.
"Hál' istennek elkényeztetett az élet" - Moór Marianna születésnapjára Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Nemzeti Színház és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Moór Marianna nélkül évtizedeken át nem készült magyar film.