Kemény Zsófi és Szirtes Edina Mókus a Bethlenben

Párbeszéd koncert 2.0 - zene határok nélkül.

2018. február 9. 11:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kemény Zsófi és Szirtes Edina Mókus a Bethlenben Párbeszéd koncert 2.0 - zene határok nélkül.
Hatvanhét évvel élte túl Világost az élő vértanú Görgei Artúr a fölöslegesség érzésével tengette életét a világosi fegyverletétel után; az árulás igaztalan vádját is emelt fővel viselő hadvezér zsenialitásához sokak szerint csak Mátyás király vagy B...
Világi dalok, mágikus képek Február 1-jén kerül sor Cserhalmi György harmadéves színművész osztályának bemutatójára Budapesten, a Bethlen Téri Színházban.  [...] Bővebben!

Magyar kormányzati támogatással építettek guggolós vécét Kárpátalján, aztán jöttek a csodás kommentelők Összefogott a kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Bethlen Gábor Alap és két magyar magánszemély, meg is lett az eredménye. De a legjobbak, mint oly sokszor, a kommentek, il...
Újra itt a Vendégváró Fesztivál! Január 19. és 21. között a Bethlen Téri Színházban vendégeskedik a Nagyváradi Szigligeti Színház.  [...] Bővebben!
David Mamet: Viszontlátás, január 17-én a Bethlenben A Viszontlátás a Találkozások sorozat ötödik bemutatója.
Nagyvárad vendégeskedik a Bethlen Téri Színházban A nagyváradi Szigligeti Színház egy táncelőadással, egy prózai darabbal és egy gyerekelőadással szerepel a Vendégváró Fesztiválon január 19. és 21. között. [...] Bővebben!