Kemény Zsófi és Szirtes Edina Mókus a Bethlenben

Párbeszéd koncert 2.0 - zene határok nélkül.

2018. február 9. 11:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Biserica Reformată a intrat în posesia locuinţelor profesorilor Colegiului Naţional "Gabriel Bethlen" din Aiud Cluj-Napoca, joi, 17 mai 2018 (MTI) - La zece ani după retrocedare, Eparhia Reformată din Ardeal a intrat efectiv în posesia locuinţelor de serviciu ale profesorilor aflate în strada Bethlen din Aiud ...

Reacting Chernobyl a Váróterem Projekt előadása a Bethlenben Május 10-én este látható a kolozsvári Váróterem Projekt Reacting Chernobyl című előadása a Bethlen Téri Színházban.

Friss hírek
Molnár Ferenc nélkül nem lenne Liverpool-himnusz A pesti bukás után a Liliom világhódító útra indult, a You'll Never Walk Alone pedig a darab musical-feldolgozásához íródott.
Obi-Wanról és Boba Fettről is készül egy-egy új Star Wars-film Már az is megvan, hogy ki rendezi a Boba Fett-filmet.
Catherine Deneuve lesz a főszereplő a cannes-i fődíjas rendező új filmjében A francia sztárt kérte fel új filmjéhez Kore-eda Hirokazu Arany Pálma-díjas rendező.
Pergőtüzek krónikája hirtelen szerelem lett, én nem birkóztam vele, mint a többi magyar katona szépen bántam vele s így, azt hiszem, megszeretett 1983 januárjában több millió tévénéző látta, hallotta a II. magyar hadsereg tizedesének, Gellért Sándornak meglepően nosztalgikus ám közvetve a magyar sereg erőszakoskodását is beismerő vallomását.
Star Wars: Kiderült, melyik karakterről fog szólni a következő előzményfilm Az eredetfilmet a Logan - Farkas-t is jegyző James Mangold rendezi majd.
Amikor a József Attila Színház színészei zenére (is) fakadnak A Belvárosi Fesztivál keretén belül, vasárnap lép fel az angyalföldi teátrum művészeiből összeálló Talány Akusztik. Vendégük: Kálloy Molnár Péter. [...] Bővebben!

Csillagom a népzene és a beatbox találkozása a Kobuci kertben Szirtes Edina Mókus és Fekete János Jammal közös koncertet ad a Kobuci kertben.
A május a tánc hónapja a Bethlen Téri Színházban Három táncpremier mellett egy táncfesztivált és több különleges táncelőadást is láthatunk a Bethlen téren. [...] Bővebben!
A numerus clausus módosítása Gróf Bethlen István miniszterelnök enyhüléspolitikával akarta oldani a nemzetközi feszültséget.

Top hírek:
Új rajzfilmsorozattal jön a Simpson család alkotója Augusztusban a Netflixen kezdik adni az új sorozatot, amelynek főhőse egy nagyivó hercegnő lesz.
Úristen, a Forbes magyar mellbimbót tett a címlapra! Persze nyugodjon meg mindenki, egy férfi mellbimbója látható csak, míg a két pucérnak látszó nő mellbimbóját trükkösen kitakarják. De azért van itt egy csavar.
Idris Elba eljátssza Quasimodót A brit színész alakítja a Notre Dame-i toronyőrt a Victor Hugo regényéből a Netflix számára készülő új filmben értesült a Variety.com.
Így néz majd Michelle Obama a magyar olvasókra Elkészült a volt amerikai first lady memoárjának a borítója. A könyv világszerte 24 nyelven jelenik meg, magyarul is.
A világ legnagyobb szórakoztatócége lett a Netflix Egy napja még csak megközelítette a Star Wars-filmeket, a Marvelt és a Pixart is birtokló Disney-t, mostanra le is hagyta a gigacéget.
Obi-Wanról és Boba Fettről is készül egy-egy új Star Wars-film Már az is megvan, hogy ki rendezi a Boba Fett-filmet.