Késes támadás történt egy pekingi bevásárlóközpontban

Egy nő meghalt, 12-en megsérültek.

2018. február 11. 11:53

A cikk folytatása...Friss hírek
A Harry Potter-sorozat sztárja bőkezűen támogatta a zaklatást áldozatait segítő kampányt Emma Watson az első támogatók egyike. A kezdeményezést már hírességek is segítik, de az eddigi megismert összegek alapján nem voltak olyan bőkezűek, mint Emma Watson.
Svájc betiltotta a homárok élve megfőzését És szigorítanák a hörcsögtartást is.
Orbán: "Meg fogjuk fékezni Soros György tervét" Munka, család, haza. Ezekről a dolgokról beszélt Orbán Viktor 20. évértékelő beszédében.
Baji Balázs egyre csak gyorsul a vb előtt Világbajnoki bronzérmesünk ezúttal a fedettpályás atlétikai bajnokságon nyert és mindössze hét századdal maradt el a magyar csúcstól.
Különlegesen ritka dolgot találtak egy bulgáriai folyóparton A világ egyik legrégibb írásos emlékét találhatták meg a bulgáriai Nova Zagorában egy folyó partján egy körülbelül 8000 ezer éves lapos cserépdarab formájában - jelentette a Novinite.com bolgár hírportál.
Brit zenei magazinban írnak a '80-as évek magyar újhullámának lenyűgöző koncertplakátjairól

Top hírek:
116 év után csőd szélén a Gibson gitár gyártója
Havas tájra ébredtünk vasárnap De déltől kisüt majd a nap, és eláll a havazás.
A Dal 2018 - kialakult a döntő mezőnye Négy produkció jutott tovább a második elődöntőből is. A finálét jövő szombaton rendezik.
Michael Jackson eddig eltitkolt féltestvére most felfedte az apjuk mocskos titkait Tizenhárom évvel Michael Jackson halála után döntött úgy JohVonnie Jackson, hogy előáll, és világgá kürtöli létezését. A ma már 43 éves nő nem más, mint a legendás énekes féltestvére, apja, Joe Jackson törvénytelen gyermeke, akit a kegyetlen családfő évtizedeken át titkolt felesége, kilenc házasságból született gyermeke, és a világ elől.
Hagyj fel minden reménnyel, ha Pestre költöznél Sok településről szinte lehetetlen a fővárosba költözni, hiába van ugyanis akár 200 négyzetméteres házunk, azt eladva mindössze csak egy kis "lyukra" futhatja az érte kapott összegből Budapesten....
Oda kell érni a dobogó harmadik helyére Az LMP börtönt a főbűnösöknek, fizetéselemést és működő oktatás és egészségügyet ígért a kampánynyitányon. Szél Bernadett szerint Orbánék nem kormányoznak, hanem minden náluk a propaganda.