Megölte vendégét, majd öngyilkosságnak akarta álcázni

A boncoláskor viszont kiderült, hogy nem szúrhatta le így saját magát.

2018. február 12. 12:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Karácsony Gergely felülvizsgálná az állami földbérleti szerződéseket
Két halottat, anyát és fiát találták egy soproni lakásban Mindketten öngyilkosok lettek.
Már tudják, melyik rendőr vágta be a kiskutyát a csomagtartóba? Maguk a rendőrök is kiakadtak azon a videón, amin egy társuk durván megüt, majd a szolgálati autója csomagtartójába vág egy kis, fehér színű állatot. A hvg.hu meg nem erősített információ szerint a rendszám alapján már be is azonosították a rendőrt, és egyelőre azt feltételezik, hogy nem intézkedett, hanem saját állatával bánhatott így.
Még mindig havazik Budapesten? Ha lusta kinézni az ablakon, nézze a havazást a Facebookon! Ez a kilátás a szerkesztőség ablakaiból.
Visszavenné a spekulációs célból vett földeket Karácsony Felülvizsgálná az összes állami földterületi szerződést Karácsony Gergely, és visszavenné a spekulatív céllal megvásárolt földeket.
Karácsony Gergely eddig nem váltotta meg a világot az MSZP-nél Hiába a sok kampányesemény, a pártok támogatottságában nem tükröződik ez, derül ki a ZRI Závecz Research Intézet legfrissebb felmérésből.

Top hírek:
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Szamurájkardos balhé egy benzinkúton: hat ember ellen emeltek vádat Több lövés is eldördült, de nem sérült meg senki. Egyik társaság tagjait sem kellett félteni egyébként, állítólag féltékenység állt a vita hátterében.
26 méter magas, 14 500 négyzetméteres teniszstadion épülhet a Margitszigeten Rohamtempóban akarja a Fidesz áterőltetni a Parlamenten azt a törvényjavaslatot, amely segítene az államnak egy hatalmas teniszstadiont építeni a Margitszigetre.
Pontszerző helyért versenyez a női váltó Rövidpályás gyorskorcsolyában a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes női váltó a pontszerzés reményében lép jégre a kisdöntőben a phjongcshangi téli olimpia keddi napján
Balesetet szenvedett Simonka György A Fidesz országgyűlési képviselője Csongrád belterületén szenvedett balesetet.
Árokba borult egy kamion Rudabánya és Felsőtelekes közötti úton történt a baleset.