Megölte vendégét, majd öngyilkosságnak akarta álcázni

A boncoláskor viszont kiderült, hogy nem szúrhatta le így saját magát.

2018. február 12. 12:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdődött a Betyársereg tagjainak büntetőpere A vádlottak, köztük a Jobbik új elnökének fiai, tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el.
Videón viccelődtek, mielőtt a mélybe zuhantak az ELTE kollégiumánál szörnyethalt munkások Sisakot nem viseltek, és rögzítve sem voltak. A két férfi nyolc emelt magasból zuhant a mélybe. Az RTL Híradónak nyilatkozó egyik munkás párja azt mondta, órákkal a tragédia után sem szólt neki senki, a szomszédtól tudta meg, hogy kedvese életét vesztette.
Ingyenmilliókat ígérnek, de jól megszívod így támogassa a bizniszed az Orbán-kormány 3 millió forint, amit később sem kell visszafizetni, mentori segítség, képzés eredetileg jól hangzott a kormány huszonéveseket vállalkozásra ösztönző programja. Sokan lelkesen bele is vágtak, üzleti tervek gyártottak, önfenntartó vállalkozók lettek, de úgy érzik, cserébe helyben futtatták őket így többen közülük kitálaltak a hvg.
Budapestre jön Trump egykori főtanácsadója Steve Bannon korábbi elnöki főstratéga is előadást tart május 23-ai "Európa jövője" címmel rendezett konferencián.
Modellértékű volt a kampány Ezért nem véletlen az, hogy a globális piaci szereplők erősen támadják a nemzetállami kereteket, s azok elavultságáról beszélnek.
Timmermans sajnálja, hogy a Soros-alapítvány bezár Sajnálatos, hogy egy olyan civil szervezet, mint a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája, bezárja kapuit egy európai uniós tagországban - jelentette ki Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke Twitter-üzenetében kedden

Top hírek:
Áder bocsánatot kért a kipfujolt református vezetőktől Áder János gesztust gyakorolt, elnézést kért a parlament alakuló ülése után távozás közben pfujolt és szidalmazott egyházi vezetőktől, jóllehet, a dühös tömeg azt sem tudta, kiket szid.
Az MSZP-ben már attól félnek, hogy feljön rájuk a Momentum Nagy a baj a kongresszus előtt álló szocialistáknál, már ott tartanak, hogy a sporttagozat MSZP-t kiosztó levele is kiszivárog.
Már tényleg csak Orbánon múlik, marad-e a CEU Minden feltételt teljesített a CEU, a magyar küldöttség elégedett volt a New Yorkban látottakkal, állítja Enyedi Zsolt rektorhelyettes.
A Tízparancsolat után a család a másik csodaszer Családügyi konferenciát szervezett a Kopp Mária Intézet, itt Purebl György pszichiáter arról beszélt, a család védelmet adhat a mentális betegségekkel szemben. Velkey György kórházszövetségi elnök pedig a gyerekbarát kórházakat dicsérte igaz, ezekből elkelne több is. Skrabski Fruzsina szerint pedig a közösség segít, hogy a házastársak ne váljanak el.
Az apjuk és testvérük bennégett a házban, amit rájuk gyújtottak Az anyjuk már korábban meghalt. Így élnek most a mezőcsáti árvák.
A 3-as metró is járni fog a hosszú hétvégén Mutatjuk, hogy melyik megállókban áll meg a metró.