Akár 10 centi friss hó is jöhet reggelre

De napközben akár már 2 fok is lehet!

2018. február 13. 0:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Exkluzív: jogellenes a szcientológiai egyház elleni razzia Jogellenes volt a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) razziája a Magyarországi Szcientológia Egyháznál, ezért a Budai Központi Kerületi Bíróság hatályon kívül helyezte az akciót megalapozó határozatot derül ki a szcientológai egyház által a hvg.hu-hoz eljuttatott bírósági határozatból.
Örök tél - film az emléknapon Vasárnap, a kommunizmus áldozatainak emléknapján mutatja be a Duna Televízió Szász Attila: Örök tél című filmjét.
Al-Dzsazira: irányított hírgyártás a magyar közmédiában. Soros, migráns, ballib a kulcsszavak Kézi vezérléssel és egyszerű másolással működik jelenleg a kormányzati propaganda számolt be a magyar média helyzetéről sugárzott riportban az al-Dzsazira katari televízió angol adása szombat reggel. Az ukáz szerint sorosozni kell.
Szijjártó tiltakozott, mert hazudtak az EU nevében Azt állították, hogy van közös EU-álláspont a migrációról.
Erről állapodtak meg az uniós vezetők Informális csúcson vettek részt az uniós vezetők pénteken, Brüsszelben.
Brutálisan megölt két nőt: elfogták Halálra verte a barátnőjét és annak testvérét egy férfi Kenézlőn.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Vandálok gyújtogattak a Lehel téri templomnál, több kocsit feltörtek A tűzoltók gyors beavatkozásának hála nem történt komolyabb baj, de a kár így is jelentős.
Itt a Soros, hol a Soros Az önkormányzat egyik cégének telephelyén is a szocialista polgármesternek kedves szelek fújnak.
Egymás után két baleset is történt az M1-esen Útjavítás miatt dugó is van.