Milyen mélyen jön által ez a cső?: terepszemlézett Vásárhely megbízott polgármestere

Igazi sunshine and happiness érzés töltheti el a helyieket a szürke vásárhelyi télben, ha belegondolnak, hogy nemsokára végigcsörömpölhet a városon az első tramtrain.

2018. február 13. 15:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Lábfejét törte a reklamáló vásárló, amikor kirakták a Király utcai kebabostól Az Indexnek egy olvasója azt állítja, azután tették ki az egyik Király utcai török étteremből, hogy kikérte a vásárlók könyvét.
Száz közelében jár a választásra nyilvántartásba vett pártok száma Egyebek mellett a Megtartás a Jövő Élhető Magyarországáért párttal és a Magyar Demokráciáért és Hazáért Párttal bővült a lista.
Megjelent a Jobbik választási programja A Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel nevet viselő program 67 oldalon mutatja be, milyen konkrét lépésekkel kívánja a párt Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani.
Betegszállítóval karamboloztak Berentén Az úton félpályán halad a forgalom.
Megtaláltuk a halaszthatatlan közfeladatot ellátó Kósa Lajost Pjongcsangban
Engedély nélkül kampányoltak egy székelyföldi magyar család fotójával, nyomozás indult Egy Facebook-csoportban engedély nélkül használták fel kampánycélokra egy erdélyi család fotóját, és ahhoz olyan szöveget írtak, ami nem volt igaz.

Tízéves az Egészséges Vásárhely Program Tízéves a helyi önkormányzat által indított népegészségügyi kezdeményezés, az Egészséges Vásárhely Program (EVP), az évforduló alkalmából szűrőnapot és konferenciát rendeznek.

Top hírek:
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Szamurájkardos balhé egy benzinkúton: hat ember ellen emeltek vádat Több lövés is eldördült, de nem sérült meg senki. Egyik társaság tagjait sem kellett félteni egyébként, állítólag féltékenység állt a vita hátterében.
Pontszerző helyért versenyez a női váltó Rövidpályás gyorskorcsolyában a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes női váltó a pontszerzés reményében lép jégre a kisdöntőben a phjongcshangi téli olimpia keddi napján
Még Kunhalmi is elgondolkodik a visszalépésen, ha nem ő a legesélyesebb Négy évvel ezelőtt az MSZP jelöltje Budapest XVIII. kerületében 56 szavazattal kapott ki a fideszes Kucsák Lászlótól, miközben a minimum megtévesztő nevű Együtt 2014 párt jelöltje a párt nem összekverendő azzal, amit korábban Bajnai vezetett, semmi köze nem volt hozzá 197 szavazatot kapott. Kunhalmi Ágnes, az MSZP arca a Közös Ország Mozgalom hétfő esti vitáján azt mondta, ha nem neki lesz a legnagyobb esélye legyőzni a Fideszt, elgondolkodik a visszalépésen a győzelem érdekében.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.
Asselborn nem gyűlöli Magyarországot Asselborn: Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik Jean Asselborn válaszolt Szijjártó Péter vádjaira, mely szerint azért bírálja a magyar kormányt, mert gyűlöli Magyarországot