Elég a szövegből, halljuk a sírást: szlogenekkel hozná meg a szülési kedvet a szerb kormány

Szerbiában "születésnépszerűsítő" jelmondatokra írt ki pályázatot az illetékes tárca. Azt nem tudni, hogy a hat győztes szlogent pontosan hol használnák majd fel.

2018. február 13. 16:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Megszökött egy őrült baltás gyilkos, egész Európában keresik Azt mondta, megfázott, ezért elengedték egyedül orvoshoz. Nem oda ment.
Kirk kapitány felháborodott, hogy politikai célokra használták a fotóját A politikus rajongóként pózolt vele, aztán kampánycélokra használta a képet.
Fegyveresek támadtak a rendőrkapitányságra, hatan meghaltak Fegyvereket és egy rendőrautót is elloptak a támadás után.
A Toyota új találmánya csökkenti a ritkaföldfémpiactól való függőséget A Toyota olyan kulcsfontosságú elektromos járműelemet készített, amelynek gyártása során kevesebb olyan anyagot kell felhasználni, amely vagy drága, vagy többnyire politikailag kockázatos országokból szerezhető be.
Ízléstelen homofób propagandavideóval riogatják a nemszavazókat Oroszországban Orbán Viktorék mumusa Soros György és a migránsáradat, az orosz vezetőké pedig a melegek. Faék egyszerűségű kommunikációjuk szerint Oroszország melegbarát állammá változik, ha az erre jogosultak nem mennek el szavazni a márciusi elnökválasztáson, amit nagy meglepetésre Putyin fog megnyerni.
Agyonlőttek egy rendőrt Alabamában tűzharc alakult ki egy gyilkossal.

Top hírek:
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Ezer fős tömeg lincselt meg két férfit Egy kislány megölésével vádolták őket, a rendőrség tehetetlen volt.
Újra kinyit a terror iskolája Közben a tömeggyilkost másodszorra hallgatja meg a bíróság.
A törökök visszaverték a kurdoknak segítő szír csapatokat Egy síita milícia vonult a kurdok segítségére, és nagy árat fog fizetni ezért - mondta Erdogan török elnök.
Az Iszlám Állam három feltételezett merénylőjét fogták el A 2017-es spanyolországi terrortámadásokkal gyanúsítják őket.
Németország második legnagyobb pártja lett az AfD A politikai tömörülés bevándorlásellenes és határozott fellépést ígért az iszlamizmussal szemben.